Balogh árán még megy a vita, de közel a klubváltáshoz a csatár - ez lehet a megoldás

A Palermónak eddig igen sok pénzbe került a magyar csatár, ezért nem lesz könnyű ciprusi kérőjének megszereznie őt.
Budai László 2018. augusztus 17., péntek 11:42
A Palermónak eddig igen sok pénzbe került a magyar csatár, ezért nem lesz könnyű ciprusi kérőjének megszereznie őt.
Szerző: Budai László 2018. augusztus 17., péntek 11:42

Több olasz lap, többek között a legjelentősebb La Gazzetta dello Sport is arról ír, hogy a Palermo magyar csatára, Balogh Norbert közel jár a klubváltásához.  

Az árán mehet a vita 

A játékost az Európa Liga playoffjába már bejutott APOEL csábítja. Olaszországban úgy tudják, a futballista árán alkudoznak a felek. A Palermónak ugyanis mindennel együtt 5 millió eurójába került a Balogh-üzlet (igaz, ebben a játékos fizetése is benne volt, aminek a hátralévő részét eladás esetén már nem kellene odaadni neki), emiatt nyilván nem engednék olcsón a magyart.  

A jelenlegi helyzet azonban senkinek sem jó. A korábban sokáig sérüléssel bajlódó támadó tavaly 16 meccsen mindössze 527 percet játszott, ebben a szezonban két találkozón nyolc perc jutott neki. A jelek szerint tehát nem számol vele edzője. 

Ez lehet a megoldás 

Igen kézenfekvő megoldás jöhet a játékos ügyében. A Palermo kölcsönadhatja Baloghot az APOEL-nek, így a játékos több játéklehetőséghez juthat, az olasz klub pedig később értékesítheti őt - akár a ciprusiaknak is, amennyiben opciós szerződést kötnek.  

Az APOEL-nek már van egy magyar csatára Sallai Roland személyében, a két játékos ráadásul a Palermóban játszott is együtt a Serie A-ban.  

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz