Fotó: www.szekelyhon.ro

Botrány a Sepsinél: Az edző megüthette a korábbi NB I-es játékost - sajtóhír

Román sajtóhírek szerint a hétfői csapatebéd közben összebalhézott egymással Leo Grozavu vezetőedző és Fülöp Lóránd. A trénernek három évvel ezelőtt is volt egy emlékezetes összetűzése az egyik játékosával.
Nyikes Zoltán 2020. július 7., kedd 16:06
Fotó: www.szekelyhon.ro
Román sajtóhírek szerint a hétfői csapatebéd közben összebalhézott egymással Leo Grozavu vezetőedző és Fülöp Lóránd. A trénernek három évvel ezelőtt is volt egy emlékezetes összetűzése az egyik játékosával.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. július 7., kedd 16:06

A sport.ro cikke szerint ismét balhéba keveredett a Sepsi OSK vezetőedzője, Leo Grozavu, akinek ezúttal a marosvásárhelyi születésű, korábban a Puskás Akadémiában is megforduló Fülöp Lóránddal volt összetűzése.

A román lap a Gazeta Sportulorra hivatkozva azt írja, hogy Grozavu a hétfői csapatebéd közben összeveszett a korábbi NB I-es játékossal, akit állítólag meg is ütött, sőt anyagi kárt is okozott a labdarúgónak, akinek a dulakodás közben összetört a telefonja. A hírek szerint a csapatból voltak olyan játékosok, akik a rendőrséget is értesíteni akarták a balhé közben, ám végül lenyugodtak a kedélyek és nem volt szükség a hatóságok beavatkozására.

A lap megkereste a sepsiszentgyörgyi klubot is, amely nem tagadta a balhét, ám azt állították, hogy csak verbálisan alakult ki konfliktus a vezetőedző és a játékos között, tettlegességig nem fajult az eset.

Leo Grozavu vezetőedzőnek egyébként nem ez az első balhés esete, 2017-ben még az FC Botosani élén dolgozott, amikor Catalin Golofcát becserélése után fél órával lehívta a pályáról, a játékos ezt nehezen viselte és földhöz vágta a mezét a kispadnál, edzője pedig adott neki egy hatalmas pofont és visszanyomta a kezébe a dresszt.

A Sepsi OSK-nál egyébként nem meglepő, hogy feszült a hangulat, hiszen a csapat a hétvégén ismét kikapott a Jászvásár elleni bajnokin, így négy pontra közeledett a kiesést jelentő 13. helyhez és három egységre áll az osztályozót érő 12. pozíciótól.

Videón a 2017-es eset

https://www.facebook.com/DigiSport.Romania/videos/1485024418237847/?t=4&v=1485024418237847

Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Csinger Márk
A DAC 2027-ig hosszabbított U21-es magyar válogatott védőjével, Csinger Márkkal.
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
MTK Budapest
Futács Márkó
Távozott az MTK Budapesttől Futács Márkó. A 33 éves támadó másfél éven át viselte a klub mezét, de az idei szezonban nem kapott játéklehetőséget, így a felek közös megegyezéssel bontottak szerződést.
Tovább az összes átigazoláshoz