Újabb BL-meccs rendezése merült fel a Puskás Arénában - sajtóhír

Egybehangzó francia sajtóhírek szerint a Puskás Aréna is jelölt az Atlético Madrid-Chelsea BL-nyolcaddöntő megrendezésére.
Csakfoci Admin 2021. február 5., péntek 20:00
Egybehangzó francia sajtóhírek szerint a Puskás Aréna is jelölt az Atlético Madrid-Chelsea BL-nyolcaddöntő megrendezésére.
Szerző: Csakfoci Admin 2021. február 5., péntek 20:00

Korábban sajtóhírekre hivatkozva beszámoltunk arról, hogy Budapesten is lehet a Liverpool és az RB Leipzig-BL-meccse, miután a magyar válogatott Gulácsi Pétert, Willi Orbánt és Szoboszlai Dominikot is foglalkoztató lipcseiek saját stadionjában nem fogadhatja angol riválisukat, mert Németország - egyelőre - február 17-ig beutazási tilalmat vezetett be bizonyos országokra, köztük Nagy-Britanniára is.

A ligactu.fr és a sofoot.com francia lapok egybehangzó beszámolói szerint nem a madridi Wanda Metropolitanóban rendezik meg a február 23-án esedékes Atlético Madrid-Chelsea Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő mérkőzést, hanem egy új, semleges helyszínen stadionban.

Az egyik lehetséges opció a Puskás Aréna,

a másik pedig a francia élvonalbeli AS Monaco otthonául szolgáló II. Lajos Stadion lehet. A So Foot hozzáteszi, a madridiak megkezdték az egyeztetéseket Monacói Hercegességgel és Magyarországgal a mérkőzés áthelyezése miatt.

Mint ismert, Spanyolország meghosszabbította az Egyesült Királyságból érkezőkre vonatkozó beutazási korlátozásokat a koronavírus ott felfedezett variánsa miatt - adta hírül január 1-jén a spanyol hivatalos közlöny. A december 22-én hozott rendelkezést - amely január 5-én járt volna le - január 19-ig hosszabbították meg, ennek értelmében Madrid megtiltja az Egyesült Királyságból érkezők számára a légi vagy tengeri úton történő beutazást. A korlátozás nem vonatkozik a spanyol állampolgárokra, és nem érinti a spanyol tartózkodási engedéllyel rendelkezőket sem.

Hasonló intézkedések miatt az Arsenal-Benfica meccs is új helyszínen kerülhet megrendezésre.

Olvastad már?
Akár Budapesten is lehet a Liverpool és Orbánék BL-meccse - ez áll a háttérben
Az már biztos, hogy február 16-án Lipcsében nem játszhat a BL-ben a két csapat a beutazási tilalom miatt.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Elhagyhatja Amerikát
Franck Boli
Az FTC-től tavaly télen távozott, 4-szeres NB I-es bajnok Franck Bolival nem hosszabbít szerződést az MLS-ben szereplő Portland Timbers.
Tovább az összes átigazoláshoz