"Új Slovan született; a Ferencváros ellen ez nem lesz elég" - Weiss sírt a pozsonyiak szerencsés továbbjutása után

A Slovan hosszabbítást követően 0-1-ről fordítva búcsúztatta a Dinamo Batumit a BL 1. selejtezőkörében. Vladimír Weiss, a szlovák bajnok edzője érzelemdúsan nyilatkozott a mérkőzés után.
Privacsek András 2022. július 14., csütörtök 12:51
A Slovan hosszabbítást követően 0-1-ről fordítva búcsúztatta a Dinamo Batumit a BL 1. selejtezőkörében. Vladimír Weiss, a szlovák bajnok edzője érzelemdúsan nyilatkozott a mérkőzés után.
Szerző: Privacsek András 2022. július 14., csütörtök 12:51

Mint ismert, a Batumi ellen továbbjutó Slovan a Ferencvárossal találkozik a BL második selejtezőkörében.

- Nagyon érzelmes mérkőzés volt - kezdte Weiss. - A Dinamo jobban játszott, mi a hajrában szerencsésebbek voltunk. Harcoltunk az utolsó másodpercekig, amikor hihetetlen gólt rúgtunk. Nagyon fontos a továbbjutás, mert különben nagyon nehéz szezonunk lett volna. Voltak ilyen pillanatok a pályafutásom során, és tudom, hogy mi várt volna ránk és milyen hangulatban lennénk. Még 10-14 nap hiányzik a felkészülésünkből. Ez nem kifogás, hanem tény. A Batumi nagyon jól játszott, de nagyon örülök a csapatunk hozzáállásának, mert küzdöttünk. Ha harcolsz, akkor melléd áll a szerencse is.

Weiss felidézett egy régi emléket, amikor a Petrzalkával bejutott a BL csoportkörébe.

- Úgy érzem, ez valami jónak a kezdete. Emlékszem hasonlóra, 17 évvel ezelőtt a Kajrattal játszottunk hasonló BL-selejtezőt, amikor végül bejutottunk a csoportkörbe. Fáradt, de boldog vagyok a meccs után.

A szlovák szakember beszélt a Fradi elleni párharcról is.

- Szombaton a bajnokságban a Podbrezová vár ránk. Szerdán a Ferencvárosnál játszunk, ahol a mostanihoz hasonló csata lesz. Okosnak és veszélyesnek kell lennünk, és jó eredményt akarunk elérni. Ez egy nagy derbi lesz, és már nagyon várom. Megköszöntem a játékosok küzdőszellemét, de legközelebb biztos jobb teljesítmény kell, ez nem lesz elég a Ferencváros ellen.  Egy ilyen párharc sokat ad neked, a csapatnak és a klubnak is.

Olvastad már?
BL: Kiszorítanák a Slovan-stadionból a szlovákiai Fradi-szurkolókat - az elmúlt évtized legnagyobb párharcára készülnek
A pozsonyi klub közölte, kiemelt figyelmet fordítanak a biztonságra, mert nem szeretnék, ha megismétlődne az 1992-es eset.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
BVSC
Szekeres Tamást nevezhetik ki
Információink szerint a jövőben Szekeres Tamás felelhet a BVSC-nél lévő szakmai munkáért.
Ferencváros
Arbër Hoxha
Az ulloi129.hu szerint valóban a klub látókörében van a horvát lapok által a Fradival szóba hozott Slaven Belupo-szélső, Arbër Hoxha.
Légiósok
Gulácsi Péter
A kispadra szorult Gulácsi Péter "elgondolkodik a jövőjéről" az RB Leipzignél - írja a német Kicker.
Tovább az összes átigazoláshoz