Rebrov a Fradi pontszerzése után: "Örülök, hogy döntetlent értünk el, főleg 0-2-t követően"

A Fradi vezetőedzője szerint az első félidőben több hibát is elkövettek a Dinamo Kijev ellen, a másodikban azonban jobban játszottak és a szépítő gól önbizalmat adott a csapatnak.
Csakfoci Admin 2020. október 28., szerda 23:44
A Fradi vezetőedzője szerint az első félidőben több hibát is elkövettek a Dinamo Kijev ellen, a másodikban azonban jobban játszottak és a szépítő gól önbizalmat adott a csapatnak.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. október 28., szerda 23:44

- Az első félidőben elkövettünk néhány hibát védekezésben, a másodikban javítottunk, fontos gól volt Tokmacé, az a gól önbizalmat adott. Örülök, hogy döntetlent értünk el, főleg 0-2-t követően. Az első félidőben agresszívebben, fegyelmezettebben kellett volna játszanunk. Megérdemeljük azonban az egy pontot, boldogok vagyunk. Itt valamennyi csapat a legmagasabb szintet képviseli, a Dinamo bebizonyította, nagyszerűen játszott az első félidőben, mi a  másodikban voltunk jobbak - értékelt Szergej Rebrov a lefújás után az M4 Sportnak.

Olvastad már?
A Dinamo edzője majdnem mindent a piros lapra fogott: "Ezt a meccset nekünk kellett volna megnyernünk"
Mircea Lucescu, a Dinamo Kijev román vezetőedzője szerint a kiállítás nagyban befolyásolta azt, hogy 2-0-s vezetésük után sem tudták megnyerni a Ferencváros elleni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzést Budapesten.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Sepsi
Bernd Storck
A Sportál Németországból származó értesülése szerint a korábban a magyar válogatottat is vezető Bernd Storck veszi át a Sepsiszentgyörgy irányítását.
BVSC
Szekeres Tamást nevezhetik ki
Információink szerint a jövőben Szekeres Tamás felelhet a BVSC-nél lévő szakmai munkáért.
Ferencváros
Arbër Hoxha
Az ulloi129.hu szerint valóban a klub látókörében van a horvát lapok által a Fradival szóba hozott Slaven Belupo-szélső, Arbër Hoxha.
Tovább az összes átigazoláshoz