Nem vicc: Fedett pályán játssza a Real és a Juve a BL-döntőt - fotó

Egy esetleges dróntámadástól tartanak, így behúzzák majd a cardiffi Millenium Stadion tetejét a mérkőzés idejére.
Budai László 2017. május 26., péntek 16:45
Egy esetleges dróntámadástól tartanak, így behúzzák majd a cardiffi Millenium Stadion tetejét a mérkőzés idejére.
Szerző: Budai László 2017. május 26., péntek 16:45

Biztonsági okok miatt behúzzák a tetőt a cardiffi Millenium Stadionban a Real Madrid-Juventus Bajnokok Ligája döntőjének idejére. Így tehát fedett pályán, egy óriási „csarnokban” rendezik majd a finálét – a futball történetében első alkalommal.

A Walesi Labdarúgó Szövetség biztonsági okok miatt döntött így, közleményében azt írta, a hatóságok javasolták ezt a lépést. A walesiek egy esetleges dróntámadástól tartottak, természetesen a fokozott biztonsági előírásokban szerepe van a néhány nappal ezelőtt történt szörnyű manchesteri terrortámadásnak is.

A stadion tetőszerkezetét a pénteki, két hivatalos edzésre is behúzzák. A walesi szövetség egyébként ettől azt is várja, hogy még jobb atmoszférája lesz a mérkőzésnek a bennragadó hang miatt. Természetesen a döntésről a spanyol és az olasz sztárcsapatot is tájékoztatták már.

 
Neked ajánljuk
Átigazolások
Elhagyhatja Amerikát
Franck Boli
Az FTC-től tavaly télen távozott, 4-szeres NB I-es bajnok Franck Bolival nem hosszabbít szerződést az MLS-ben szereplő Portland Timbers.
Újpest
Nebojsa Vignjevic
Az Újpest közleményben erősítette meg, hogy nem gondolkodik Nebojsa Vignjevic vezetőedző leváltásán.
Pécsi MFC
Szerződéshosszabbítás
Újabb megállapodást írt alá a PMFC-vel Helesfay Donát, a 33 esztendős, pécsi születésű és nevelésű hálóőr 2014 decemberében az élvonalban mutatkozott be az együttes kapujában - írja a klubhonlap.
Tovább az összes átigazoláshoz