Megvan a BL-döntő bírója: ezt a durva fantomgólt is megadta egyszer - videó

A német Felix Brych lesz a Juventus-Real Madrid finálé játékvezetője. A Leverkusennek egyszer egy mellé menő fejes után ítélt gólt.
Budai László 2017. május 12., péntek 12:03
A német Felix Brych lesz a Juventus-Real Madrid finálé játékvezetője. A Leverkusennek egyszer egy mellé menő fejes után ítélt gólt.
Szerző: Budai László 2017. május 12., péntek 12:03

Az UEFA hivatalos tájékoztatása szerint a német Felix Brych vezeti majd a június 3-án, Cardiffban megrendezendő Juventus-Real Madrid Bajnokok Ligája-döntőt. A 41 éves bíró idén már vezetett Juve-győzelemmel zárult összecsapást a BL-ben, amikor a torinóiak a Portót verték 2-0-ra. Ezek mellett az Arsenal-PSG (2-2), a Könbenhavn-Leicester (0-0), a Napoli-Benfica (4-2) és a Villarreal-Monaco összecsapást dirigálta ebben a BL-idényben. De ő fújta például az Anderlecht-MU (1-1) EL-negyeddöntőt is.

Elsősorban azonban akkor került a címlapokra, amikor 2013-ban megadta Stefan Kiessling fantomgólját a Bundesligában. A labda mellément, ám mivel a háló lyukas volt, így végül a kapuban kötött ki. Kiessling fogta a fejét, hogy kihagyta a helyzetet, de rajta kívül mindenki - még az ellenfél labdarúgói is - bennlátták a labdát, így végül meg is adták a találatot. Bár a Hoffenheim a számukra vereséggel zárult meccs után óvott, nem játszották újra a találkozót.

Kiessling fantomgólja

 
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Gulácsi Péter
A kispadra szorult Gulácsi Péter "elgondolkodik a jövőjéről" az RB Leipzignél - írja a német Kicker.
Honvéd/MLSZ
Bobby Davison
Az FTC korábbi vezetőedzője, Bobby Davison elárulta, hogy 18 hónappal ezelőtt a Honvéd vezetőivel tárgyalt, egy hónapja pedig elküldte az önéletrajzát az MLSZ-nek, mert szívesen dolgozna az utánpótlásban is.
Légiósok
Kleinheisler László
Görögországban azt írják, hogy a téli átigazolási időszakban távozhat a Panathinaikosztól Kleinheisler László, aki akár Horvátországba vagy Magyarországra is visszatérhet.
Tovább az összes átigazoláshoz