Kiderült: Majdnem 6 milliárdba kerültek a hazai BL-közvetítések - sajtóhír

A HVG cikke szerint kiderült, mennyit fizet 2021-ig a közmédia a hazai közvetítési jogokért, amelyekről még szeptemberben tettek bejelentést, de a konkrét összeget nem említették.
Dudás Gábor 2017. december 28., csütörtök 14:51
A HVG cikke szerint kiderült, mennyit fizet 2021-ig a közmédia a hazai közvetítési jogokért, amelyekről még szeptemberben tettek bejelentést, de a konkrét összeget nem említették.
Szerző: Dudás Gábor 2017. december 28., csütörtök 14:51

Szeptemberben jelentették be, hogy 2018 és 2021 között is az M4 Sport választhat itthon elsőként valamennyi játéknapon a klubfutball legjelentősebb sorozatában, azaz a Bajnokok Ligája közvetítési jogait a következő három szezonra is megtartotta a csatorna. Az M4 Sportnak kizárólagos joga van az összes döntő, elődöntő, valamint az UEFA-szuperkupa (a BL – és az EL-győztes közötti) találkozó élő közvetítésére is.

Bár  a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alapnál (MTVA) nem kívánták elárulni, hogy mennyiért vették meg a Bajnokok Ligája (BL) közvetítési jogait az Európai Labdarúgó-szövetségtől (UEFA), a HVG cikke szerint kiderült a pontos összeg nagysága.

Az MTVA honlapján közzétette ugyanis az 5 millió forint feletti szerződések listáját, és a 97 oldalas dokumentum végén, a legfrissebb szerződések között ott van a BL-közvetítési jogokat érintő dokumentum is, amely szerint 18 millió euróba, azaz mintegy 5,74 milliárd forintba került a 2021-ig élő jogok megvásárlása.

Neked ajánljuk
Átigazolások
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Mosonmagyaróvár
Supka Attila
A csakfoci.hu korábbi hírének megfelelően az NB II-es Mosonmagyaróvár vezetőedzője lett Supka Attila.
Kisvárda
Milos Kruscic
A csakfoci.hu információi igaznak bizonyultak: a Kisvárda vezetőedzője lett az Újpestről távozott Milos Kruscic.
Tovább az összes átigazoláshoz