Megdöbbentő fotó a Real-Bayernről: Kassaiék tudták, hogy hibáztak

Rafinha a telefonján már a meccs alatt megmutatta Berettyán Péter negyedik játékvezetőnek, hogy téves ítéletek születtek.
Budai László 2017. április 21., péntek 7:57
Rafinha a telefonján már a meccs alatt megmutatta Berettyán Péter negyedik játékvezetőnek, hogy téves ítéletek születtek.
Szerző: Budai László 2017. április 21., péntek 7:57

A Bayern&Germany Twitter-oldala nyilvánosságra hozott egy olyan fotót, amelyen a Bayern cserejátékosa, Rafinha már a mérkőzés közben megmutatja a telefonján Berettyán Péter negyedik játékvezetőnek, hogy téves ítéletek születtek a találkozón. Mivel a bírók folyamatos összeköttetésben vannak, így Kassai Viktor is azonnal értesülhetett az esetről, már ha nem látta amúgy is, hogy Rafinha egy telefont mutogat asszisztensének.

Azt nem tudni, hogy a mérkőzés hányadik percében történt pontosan az eset. Az összecsapás után rengeteg kritikát kapott a magyar bírói csapat.

A Fradi-vezér Kassairól: Kíváncsi vagyok, Ancelottit is megbüntetik-e azért, amiért Dollt?

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Mohamed Ali Ben Romdhane
Tunéziában azt írják, hogy az Al Ahlyhoz igazolhat Mohamed Ali Ben Romdhane, honlapunk azonban úgy értesült, hogy a Fradinál egyelőre nem jelentkezett az egyiptomi csapat az üzlettel kapcsolatban.
ETO FC
Kuznyecov Szergej
Korábbi hírünknek megfelelően Kuznyecov Szergej lett a győriek új vezetőedzője.
ETO FC
Távozik a vezetőedző
Az NB II-ben szereplő ETO FC vezetősége szerződést bontott az első csapatot irányító Antonio Munozzal.
Tovább az összes átigazoláshoz