Ezt látni kell: Szoboszlaiék edzője óriási beszédet tartott Liverpoolban 1-3-nál - videó

Lelkesítő beszéddel rázta fel Szoboszlai Dominikékat a Salzburg vezetőedzője a szerdai Bajnokok Ligája-mérkőzésen.
Nyikes Zoltán 2019. október 4., péntek 14:15
Lelkesítő beszéddel rázta fel Szoboszlai Dominikékat a Salzburg vezetőedzője a szerdai Bajnokok Ligája-mérkőzésen.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. október 4., péntek 14:15

Mint ismert, parádés mérkőzést játszott egymással a Bajnokok Ligája-csoportkör 2. fordulójában a Liverpool és a Szoboszlai Dominik fémjelezte RB Salzburg.

A hazai pályán játszó angol csapat már 3-0-ra is vezetett, majd a félidőben 3-1-nél mentek a felek, az öltözőben pedig hidegrázós lelkesítő beszéddel motiválta játékosait az osztrákok vezetőedzője, Jesse Marsch, aminek meg is lett az eredménye, hiszen kiegyenlítettek Szoboszlaiék. A győztes találatot azonban a Liverpool szerezte, így 4-3-ra megnyerte a szórakoztató mérkőzést.

Íme Jesse Marsch beszéde:

"Először is, hány szabálytalanságunk volt az első félidőben? Talán kettő? Ez nem egy kib***ott barátságos mérkőzés, ez a Bajnokok Ligája. Túlságosan tisztelitek őket, oda kell tennünk magunkat fizikálisan is. Legyetek könyörtelenebbek Van Dijkkal is. Erős csapat? Igen, de ez nem azt jelenti, hogy kedvesnek kell lennünk, vagy hogy nem léphetünk oda nekik és nem harcolhatunk. Érezniük kell, hogy itt vagyunk és hogy kib***ottul felvesszük velük a versenyt. Most taktikáról lesz szó, de amikor felmegyünk a pályára, akkor az akaratra és a magabiztosságra lesz szükség. Most ellenük játszunk, látjuk, hogy erősek, de mi is tudunk sokkal jobbak lenni. Magabiztosság és erő, ez a lényeg! Nem túl erősek a pontrúgásokban. Gyerünk, ennél több kell!"

Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Balabás Bence
Zalaegerszegre teszi át székhelyét az Austria Wientől a 16 éves középpályás, Balabás Bence, aki alapember az U17-es válogatottban. Korábban a Fradi és a Puskás Akadémia utánpótlásában is játszott.
Kisvárda
Driton Camaj
A csakfoci.hu úgy tudja, hogy Driton Camaj iránt egy török klub érdeklődik, de az ottani átigazolási piac közelgő zárása miatt nem biztos, hogy összejön az egyezség.
Ferencváros
Kwaku Bonsu Osei
Januárban a Fradinál járt próbajátékon Kwaku Bonsu Osei, a ghánai végül a szerb bajnokságba igazolt.
Tovább az összes átigazoláshoz