BL: Nehéz helyzetben a Juventus, három gólt rúgott Sevillában a Dortmund - videó

A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a Juventus meglepetésre kikapott Portóban, míg a Dortmund 0-1-ről fordítva nyert a Sevilla vendégeként.
Privacsek András 2021. február 17., szerda 22:54
A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a Juventus meglepetésre kikapott Portóban, míg a Dortmund 0-1-ről fordítva nyert a Sevilla vendégeként.
Szerző: Privacsek András 2021. február 17., szerda 22:54

Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, 1 mérkőzés:

Porto - Juventus 2-1 (Taremi 2., Marega 46., ill. Chiesa 83.)

Borzalmasan kezdett a Juventus Portóban. Az egész szezon során indiszponáltan futballozó és folyamatosan túlértékelt Bantancur rosszul adott haza egy labdát, amire lecsapott Taremi és becsúszva megszerezte a vezetést a portugál bajnoknak.

A második félidőbe is belealudtak az olaszok, a Porto egy gyönyörű támadás végén már 20 másodperc után betalált. A Juve ugyan többet birtokolta a labdát, de kevés elképzelés volt a játékában. A hajrát aztán megnyomták a vendégek, a 83. percben Chiesa szépített, életben tartva ezzel a továbbjutási esélyeket.

Sevilla - Dortmund 2-3 (Suso 7., De Jong 84.,  ill. Dahoud 19., Haaland 27., 48.)

Suso 16 méteres megpattanó lövésével a spanyolok szereztek vezetést, de a Borussiának félórára sem volt szüksége ahhoz, hogy fordítson. Előbb Dahoud lőtt 23 méterről nagy gólt, majd egy kényszerítő után Haaland lőtt a kapuba. A szünet előtt egy labdaszerzést követően a norvég csatár 8 méterről belőtte a Dortmund harmadik gólját.

A hajrában De Jong még szépített, de lehet, hogy ez már így is kevés lesz.

A visszavágókat március 9-én rendezik.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Honvéd
Itt a második nyári igazolás
Medgyes Zoltán lett a kispestiek második nyári igazolása.
Újpest
Csoboth Kevin
Az Újpestről távozó szakember, Mészöly Géza szerint ezzel a góllal pedig még inkább emelkedett Csoboth Kevin ázsiója, akinek már a Skócia elleni meccs előtt is volt kérője.
ETO FC Győr
Köteles László
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozik az ETO-tól Köteles László sportigazgató - jelentette be hivatalos oldalán a győri klub.
Tovább az összes átigazoláshoz