BL: "Megőrült" a Pool sérült játékosa a döntőbe jutás után - videó

Naby Keita, a Liverpool guineai középpályása a barcelonai elődöntő első félidejében szenvedett súlyos sérülést. A visszavágót így tévén keresztül követte, majd a meccs lefújását követően nem akármilyen attrakciót mutatott be.
Privacsek András 2019. május 9., csütörtök 15:33
Naby Keita, a Liverpool guineai középpályása a barcelonai elődöntő első félidejében szenvedett súlyos sérülést. A visszavágót így tévén keresztül követte, majd a meccs lefújását követően nem akármilyen attrakciót mutatott be.
Szerző: Privacsek András 2019. május 9., csütörtök 15:33

Keita a Barcelona – Liverpool odavágóján szenvedett lágyéksérülést, így ebben a szezonban már nem léphet pályára. A guineai légiós azonnal megkezdte a rehabilitációt, melyben fontos szerepe van a Game Readynek.

A középpályás a visszavágót nem a helyszínen, hanem saját otthonában, televízión keresztül követte, és a minél gyorsabb felépülés érdekében természetesen a lábán volt a Game Ready, de csak a lefújásig. A Pool 4-0-s győzelmével és döntőbe jutásával zárult mérkőzés végén Keita örömtáncba kezdett, megfeledkezve sérüléséről.

Nézd meg a sérült Keita örömét:

A Game Readyt a külföldi sztárok mellett már egyre több hazai játékos is használja. Az eszköz hazai forgalmazója az Endo Plus Service Kft., amely több klubot és sportolót is segít orvosi műszerekkel.

A készülék hideg terápiás hatásával javítja és felgyorsítja a gyógyulási folyamatot, sérülések és műtétek után, főleg élsportolóknak ajánlott. Kiválóan egészíti ki a fizioterapeuták és a masszőrök munkáját. A Game Ready növeli a standard teljesítményt, segíti redukálni a betegek fájdalomérzetét, a duzzanatokat, csökkenti a fájdalomcsillapítók használatának szükségességét és felgyorsítja a sebek gyógyulását.

A Game Ready-t a sportserulesek.hu oldalon lehet kibérelni, lehetőség van napi, heti és havi bérlésre is.

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Kazincbarcika
Varga Attila
A Kazincbarcika a mai nappal felmentette a munkavégzés alól Varga Attila vezetőedzőt. Az új szakvezető személyéről a későbbiekben ad tájékoztatást a klub.
Kecskemét
Uros Djuranovic
A szerb élvonalbeli Kolubara együttesében folytatja Uros Djuranovic, aki Kecskeméten létszámfölöttivé vált.
ETO FC Győr
Csonka Bonifác
Az ETO közös megegyezéssel szerződést bontott Csonka Bonifáccal - jelentette be a klub.
Tovább az összes átigazoláshoz