BL: C. Ronaldo taposott, Messi Kassaival is balhézott - fotó

A labdarúgás két legnagyobb jelenlegi csillaga afférba keveredett a pályán, illetve azon kívül.
Dudás Gábor 2016. november 3., csütörtök 8:39
A labdarúgás két legnagyobb jelenlegi csillaga afférba keveredett a pályán, illetve azon kívül.
Szerző: Dudás Gábor 2016. november 3., csütörtök 8:39

 

Cristiano Ronaldo ismét szembetalálkozott "rémálmával", a lengyel Michal Pazdannal, aki az Európa-bajnokságon is sikerrel vette fel a versenyt, a két csapat 1-1-re végződött (majd 11-esekkel a későbbi győztes potugálok javára eldőlt) negyeddöntőjén.

A sport.se.pl szerint a Pazdannal szembeni frusztrációja is vezethetett ahhoz a jelenethez, amelyet a játékvezető nem vett észre és amelyre nem lehet büszke az Aranylabda legnagyobb várományosa. A portugál ugyanis egy óvatlan pillanatban rátaposott a Legia védőjére, de lapot nem kapott, hiába tiltakoztak a bírónál a lengyel klub játékosai. Mint ismeretes, a Real a javarészt csak szenvedő CR-rel a soraiban játszott 3-3-s döntetlent a varsói BL-csoportmeccsen.

 

Lionel Messi is nehezen viselte a Barcelona 3-1-s manchesteri vereségét a beszámolók szerint. A Marca cikke szerint az argentin a brazil Fernandinhóval és a City egyik másodedzőjével, a spanyol Mikael Artetával is összekapott az öltözőfolyosón, és csak Sergio Agüero közbelépése miatt nem lett nagyobb balhé az ügyből.

A világsztár a Mirror cikke szerint a szünetben Kassai Viktor játékvezetővel is emelt hangon beszélt a játékoskijáróban, de büntetést nem kap az argentin viselkedése miatt, mivel az eset nem is szerepelt a játékvezetői jelentésben. 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Kiss Tamás
A lengyel másodosztályú - de kupagyőzelme miatt az EL-ben induló - Wisla Krakówhoz utazott orvosira a jelenleg szabadon igazolható, legutóbb Újpesten szerepelt Kiss Tamás.
Fehérvár FC
Mi lesz Fiola Attilával?
Továbbra sem dőlt el, hol folytatja pályafutását Fiola Attila. Az 59-szeres válogatott védő szerződése június 30-án lejárt, így jelenleg szabadon igazolható. (nso.hu)
Vasas/Szentlőrinc
Két fiatalt kölcsönadtak
A Vasastól érkezik kölcsönben az NB II-es Szentlőrinchez Rab Boldizsár és Szabó Benjámin. Előbbi védekező középpályásként, utóbbi jobb oldali szélső védőként vethető be.
Tovább az összes átigazoláshoz