Az edző a szünetben jelentette be, hogy súlyos beteg - csapata 0-3-ról egyenlített a Pool ellen a BL-ben

A rossz hírt a Sevilla hivatalos honlapján is megerősítette.
Budai László 2017. november 22., szerda 10:51
A rossz hírt a Sevilla hivatalos honlapján is megerősítette.
Szerző: Budai László 2017. november 22., szerda 10:51

Több spanyol lap már kedd este arról írt, hogy súlyos betegséget diagnosztizáltak a Sevilla vezetőedzőjénél, Eduardo Berizzónál. Spanyolországban úgy tudták, hogy prosztatarákja van a trénernek, ami miatt hamarosan meg is kell műteni. Ezt szerdán a Sevilla hivatalos honlapján is megerősítette.

A Marca arról is beszámolt, hogy a Sevilla mestere a kedd esti, Liverpool elleni BL-találkozó szünetében, 0-3-as állásnál jelentette be a rossz hírt a csapatnak.

A többi pedig már ismert: a Sevilla óriási feltámadást produkált, és 3-3-ra mentette az összecsapást. A fenti képen az is látható, hogy ünnepelték a játékosok edzőjüket az egyenlítőgól után.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest/Fehérvár
Bartosz Grzelak
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően Bartosz Grzelak távozott a Viditől és az Újpest vezetőedzője lett.
Nyíregyháza
Új érkező
Védekező középpályást igazolt a Nyíregyháza Spartacus. A Vasas-nevelés Kovács Milán az elmúlt három évben előbb Szegeden, majd Gyirmóton volt alapember. A 24 éves játékos 3 éves szerződést kötött.
Mezőkövesd
Új igazolás
A Mezőkövesd bejelentette a 27 éves Harsányi István szerződtetését. A támadó középpályás az elmúlt két évet Pécsen töltötte, az előző idényben nyolc góllal segítette az NB II-es kiesőt.
Tovább az összes átigazoláshoz