"Add ide az órád!": A BL-meccs után rabolták ki fegyveresek a Napoli csillagát

Hajnali kettőkor csapott le két fegyveres motoros a hazafelé tartó Arkadiusz Milikre, a Napoli lengyel válogatott támadójára.
Dudás Gábor 2018. október 4., csütörtök 14:01
Hajnali kettőkor csapott le két fegyveres motoros a hazafelé tartó Arkadiusz Milikre, a Napoli lengyel válogatott támadójára.
Szerző: Dudás Gábor 2018. október 4., csütörtök 14:01

Nem sokáig örülhetett a Liverpool 1-0-s legyőzésének a Bajnokok Ligájában a Napoli csatára, Arkadiusz Milik. A szerdai mérkőzést követően hazafelé tartott a lengyel támadó autójával, amikor két motoros állta az útját a Nápoly melletti Varcaturóban.

Olaszországi beszámolók szerint egyikük fegyvert fogott a csatárra, majd rákiáltott, hogy "Add ide az órád!", arra kényszerítve a játékost, hogy átadja mintegy 6,5 millió forintot érő Rolexét. Milik nem ellenkezett, a két bukósisakot viselő rabló ezután sietve távozott.

A csatár azonnal értesítette klubját a történtekről, majd a legközelebbi rendőrőrsre sietett, hogy bejelentse a támadást. A nápolyi rendőrség már megkezdte a nyomozást.

Olvastad már?
“Ancelottinak igaza volt, katasztrófa” - ezt a kritikát kapta Kassai, de dicsérték is a Napoli-Liverpool után
Felemásak a vélemények a Napoli-Liverpool BL-ütközetet követően a magyar bíróról. Sokáig jól kézben tartott a meccset az olaszok szerint, de egy elmaradt 11-est és egy rosszul megítélt lest is felrónak neki.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Christy Manzinga
Manzinga 17 mérkőzésen lépett pályára a ZTE-ben, most a dél-koreai másodosztályba igazolt.
Ferencváros
Botka Endre
Meghosszabbította szerződését a Ferencvárossal Botka Endre - jelentette be hivatalos oldalán az NB I-es listavezető.
Debrecen
Ramil Sheydayev
Ezúttal a Debrecennel hozták kapcsolatba a Qarabag egyik legjobbját, a 27 éves Ramil Sheydayevet.
Tovább az összes átigazoláshoz