A lengyel szurkolók nagyon kijátszották az UEFA-t - a tiltás ellenére ott voltak a stadionban

Bár az UEFA döntése értelmében Legia szurkolók nem utazhattak Dortmundba, a Borussia pedig nem adott el jegyet a vendégszektorba, mégis megjelent egy csapat varsói a keddi meccsen.
Mokány Lajos 2016. november 23., szerda 7:25
Bár az UEFA döntése értelmében Legia szurkolók nem utazhattak Dortmundba, a Borussia pedig nem adott el jegyet a vendégszektorba, mégis megjelent egy csapat varsói a keddi meccsen.
Szerző: Mokány Lajos 2016. november 23., szerda 7:25

Mint ismert, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) büntetése nyomán hivatalosan nem utazhattak Dortmundba a Legia Warszava csapatának szurkolói a gárda november 22-i németországi Bajnokok Ligája-mérkőzésére. A BL-gólcsúcsot hozó, 8-4-es eredménnyel zárult találkozón azonban így sem volt üres a vendégszektor.

Az ekstraklasa.hu beszámolója szerint így sem azért üres a vendégszektor: hiába nem adtak el oda belépőket, a stadion más részén lévő lengyelek összeálltak, és csoportként átvonultak a vendégszektorba. Végül mintegy 300 drukker nézte végig onnan a meccset - részben fittyet hányva így az UEFA döntésére.

A szervezet fegyelmi bizottsága azért döntött így, mert a varsói drukkerek október 18-án, Madridban összecsaptak a rendőrökkel a Bernabeu Stadionon kívül.

 

Nikolics Nemanja egyébként gólt lőtt a meccsen, ezt írta az őrületes 90 percről: "Történelmi meccs volt, mi pedig megmutattuk a karakterünket."

Neked ajánljuk
Átigazolások
Paks
Hegedűs János
Hegedűs János a Paksi FC kölcsönjátékosaként szerepel majd az új szezonban az FK Csíkszereda együttesében.
Hertha
Dárdai Márton
Német sajtóhírek szerint bizonytalan Dárdai Márton jövője a Herthánál. A magyar válogatott védőre számítana klubja, ő azonban szívesebben futballozna az élvonalban.
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Tovább az összes átigazoláshoz