A futball ereje: így segítettek egymásnak a Dortmund- és Monaco-szurkolók - fotó, videó

A Monaco fanatikusai a Borussiát éltették, a dortmundiak befogadták az ellenfél drukkereit a lakásaikba.
Budai László 2017. április 12., szerda 7:19
A Monaco fanatikusai a Borussiát éltették, a dortmundiak befogadták az ellenfél drukkereit a lakásaikba.
Szerző: Budai László 2017. április 12., szerda 7:19

Amint a csakfoci is beszámolt, kedden este három robbanás is történt a Borussia Dortmund BL-mérkőzésre tartó buszának közelében. A detonáció következtében Marc Bartra sérült meg a leginkább, akit a kezébe vágódó szilánkok miatt meg is kellett operálni kedden.

A robbanások idejekor több ezer Dortmund- és Monaco-szurkoló már a stadionban volt. Őket arra kérték, hogy biztonsági okokból maradjanak a helyükön, ekkor egyébként sem volt még biztos, hogy elmarad a találkozó. A szurkolók több szempontból is hihetetlenül jól reagáltak az eseményekre. Egyrészt senki sem esett pánikba, a drukkerek mindent úgy tettek, ahogyan kérték tőlük, így nem is alakult ki káosz.

A Monaco drukkerei sportszerűségből is példát mutattak. Amint megtudták a szörnyű eseményeket, a Dortmundot kezdték el éltetni a stadionban.

A Dortmund-drukkerek ezt azzal hálálták meg, hogy többen is befogadtak olyan Monaco-szurkolókat a lakásukba, akiknek nem volt szállásuk az estére.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Pécsi Ármin
Pécsi Ármin 2028-ig szóló szerződést írt alá a Puskás Akadémiával.
Honvéd
Hamarosan újra igazolhatnak
A Honvéd rendezte a tartozását Lazar Cirkovic felé, így a nemzetközi szövetség hamarosan feloldhatja a játékosok regisztrációjára vonatkozó tiltást, azaz újra igazolhatnak majd a kispestiek.
Kazincbarcika
Varga József
Az NB II-ben 8. Kazincbarcika ajánlatot tett Varga Józsefnek, aki később a klub szakmai munkájában is szerepet kaphatna. A játékos egyelőre nem döntött. (NSO)
Tovább az összes átigazoláshoz