Az Újpest kapusának legendás mozdulatát fejezték be hihetetlen öngóllal - videó

Kísértetiesen hasonló jelenet játszódott le hétvégén a szerb másodosztályban, mint a '90-es évek közepén a magyar élvonalban, a mozdulat ezúttal viszont még szerencsétlenebbre sikerült.
Nyikes Zoltán 2020. október 12., hétfő 14:37
Kísértetiesen hasonló jelenet játszódott le hétvégén a szerb másodosztályban, mint a '90-es évek közepén a magyar élvonalban, a mozdulat ezúttal viszont még szerencsétlenebbre sikerült.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. október 12., hétfő 14:37

Valószínűleg azok közül is nagyon sokat látták már az Újpest korábbi kapusának, Roland Prajnak az elképesztő jelenetét, akik nem éltek a '90-es évek közepén, hiszen napjainkban is gyakran találkozhatunk ezzel a nem mindennapi jelenetsorral a magyar focival foglalkozó különböző összeállításokban.

Az 1993 és 1995 között a negyedik kerületieknél védő szlovák kapus a Pécs elleni idegenbeli bajnokin egy kidobásnál kis híján a saját kapujába juttatta a labdát, de szerencséjére a játékszer épphogy csak a kapu mellé ment.

Ugyanezt a mozdulatot másolta le hétvégén a szerb másodosztályban a Dinamo Vranje kapusa, Miroslav Orlic, akinek azonban nem volt akkora szerencséje mint Prajnak, és a félresikerült kidobásából öngól lett. Öröm az ürömben, hogy ez az öngól nem bírt nagy jelentőséggel, hiszen így szerezte az egyetlen gólját a Zeleznicar Pancevo a 3-1-re végződő összecsapáson.

Orlic öngólja

Praj mozdulata

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Botka Endre
Meghosszabbította szerződését a Ferencvárossal Botka Endre - jelentette be hivatalos oldalán az NB I-es listavezető.
Debrecen
Ramil Sheydayev
Ezúttal a Debrecennel hozták kapcsolatba a Qarabag egyik legjobbját, a 27 éves Ramil Sheydayevet.
MOL Fehérvár
Cserkuti-Németh Olivér
Profi szerződést kapott a 16 éves csatár, Cserkuti-Németh Olivér, aki részt vett a Vidi téli edzőtáborában és már az NB III-as csapatban is bemutatkozott.
Tovább az összes átigazoláshoz