Fotó: as.com

Az Olympiakosz új edzője: "Nagyon jó érzés az, amikor a játékosok megértik, amit kérek tőlük" - mindenki meg van őrülve három meccs után

José Luis Mendilibart nem zavarta meg a Ferencváros kétcsatáros játéka.
Nyikes Zoltán 2024. február 23., péntek 10:29
Fotó: as.com
José Luis Mendilibart nem zavarta meg a Ferencváros kétcsatáros játéka.
Szerző: Nyikes Zoltán 2024. február 23., péntek 10:29

– Ami ebben a helyzetben a különbséget jelentette, az az önbizalom, talán sikerült a játékosokba eleget csepegtetnem, mert nagy akarattal futballoztak – mondta az Olimpiakosz múlt héten kinevezett spanyol mestere, José Luis Mendilibar, aki viszont óva intette a pireuszi szurkolókat a túlzott elbizakodottságtól. – Még csak három meccs van mögöttünk, de mindenki meg van őrülve, de azt javaslom, egyelőre mindenki csak nyugodtan őrüljön meg.

A tavaly a Sevillával éppen Budapesten Európa Liga-győztes Mendilibar arról is szót ejtett, hogy a Ferencváros kétcsatáros játéka nem zavarta meg.

– Az ellenfelet igyekszünk megismerni és tanulmányozni a játékát, azonban nekem megvan a magam stílusa, ugyanúgy szeretek játszani öt vagy négy védő ellen, ez mindegy. Előfordult számos alkalommal, hogy ez a stílus vereséghez vezetett, de nem vagyok hajlandó változtatni ezen, ebben az értelemben igen önfejű edző vagyok. Nagyon jó érzés az, amikor a játékosok megértik, amit kérek tőlük és nem azért csinálják, mert én kérem, hanem mert tudják, látják, hogy működik.

Olvastad már?
Stankovic: "Sok zavarodottság és idegeskedés volt a labdával" - a Fradi-edző szerint nagy leckét kaptak az Olympiakosztól
A Ferencváros vezetőedzője, Dejan Stankovic sajnálta a szurkolókat is, akikkel nem tudtak együtt ünnepelni.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Diósgyőr / Fehérvár
Szabó Levente
Vladimir Radenkovic, a DVTK vezetőedzője elárulta, van esély arra, hogy a fehérvári Szabó Levente maradjon a Diósgyőrnél.
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Tovább az összes átigazoláshoz