Az NB III-ból a holland élvonalba igazolt a 18 éves magyar játékos

Dobos Áron négyéves szerződést kötött a holland első osztályba most feljutott Fortuna Sittarddal.
Budai László 2018. július 4., szerda 15:33
Dobos Áron négyéves szerződést kötött a holland első osztályba most feljutott Fortuna Sittarddal.
Szerző: Budai László 2018. július 4., szerda 15:33

A holland első osztályba idén feljutott Fortuna Sittard együttesében folytatja pályafutását az NB III-as Dunaújváros PASE tehetséges labdarúgója, a 18 éves Dobos Áron, aki négy évre szóló szerződést kötött a klubbal - számolt be a hírről a dunaujvaros.com, amelynek Dobos értékelte is klubváltását.

- Volt több megkeresésem a magyar első osztályból, illetve külföldről is, de úgy éreztük, hogy talán Hollandia az az ország, ami a legjobb előrelépést jelentheti számomra. Eleinte úgy gondoltuk, hogy a magyar első osztályba kellene szerződnöm, de Hollandia azért csak Hollandia, ráadásul sok fiatal játékos is szerepet kap itt, ezért úgy döntöttünk, hogy következő lépésnek a pályafutásomban ez lehet a legjobb megoldás. (...) Július 24-én utaztam ki, rá egy napra kezdtük meg a felkészülést, s nyilván rajtam múlik minden, de szeretnék olyan teljesítményt nyújtani, amivel tényleg számíthatnak rám.

Az elsődleges célom az, hogy bemutatkozzam a holland első osztályban, s nyilván egyre több játéklehetőséget szeretnék kiharcolni magamnak.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok / Mezőkövesd
Kövesdről igazolt a szlovák élvonal újonca
A szlovák élvonalba feljutott KFC Komárno csapata hivatalosan is bejelentette a Mezőkövesdről érkező 31 éves középpályás, Nagy Gergő szerződtetését.
Nyíregyháza
Itt a második nyári igazolás
Megvan a Nyíregyháza második nyári igazolása, Tóth Balázs is a Szparinál folytatja pályafutását.
Újpest
Csoboth Kevin
A spanyol Celta Vigo ügyeiben jártas újságíró, Claudiura González információi szerint az élvonalbeli gárda jó úton jár az újpesti Csoboth Kevin szerződtetése felé. 
Tovább az összes átigazoláshoz