Az Inter és Szalaiék meccsében látják a hétvége "tuti" tippjeit

Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata – intelligens elemzőrendszere segítségével – felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Csakfoci Admin 2019. február 9., szombat 9:23
Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata – intelligens elemzőrendszere segítségével – felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Szerző: Csakfoci Admin 2019. február 9., szombat 9:23

A Parma–Inter meccsen a tét inkább a vendégek vállát nyomja: lapértesülések szerint, ha folytatja mélyrepülését a milánói együttes, akkor Spallettit menesztik, és Cambiasso érkezik a helyére. Az újoncot nem fenyegeti a kiesés veszélye, a formája hektikus – legutóbb a Juvánál tudott remizni. A kék-feketék jelenleg a 3. helyen állnak, de előnyük fogytán – ma sem feltétlenül bízunk Icardiékban. A szünetig nem kerül hátrányba a Parma, sőt, lehet, hogy a végén sem. A félidei 1X-es kétesély 1.5-öt fizet.

Dortmund ma a Hoffenheimet látja vendégül. A sárga-feketék magabiztosan vezetik a Bundesligát, a formájuk viszont nem tökéletes: a bajnoki iksz után a kupából is kiestek, ráadásul hazai környezetben. A Borussia támadógépezete félelmetes, de ez elmondható a Hoffenheimére is. A kékek nem mondtak le az Európa ligás hely megszerzéséről, és idegenben sem gyenge (4-3-2). Ma minden bizonnyal fejet hajt majd a vendég együttes, de emellett gólokkal is lehet számolni. A hazai és +2.5 már 1.95-öt ér…

A Werder az Augsburggal meccsel vasárnap. A zöldek jó passzban vannak, a bajnokságban is szépen gyűjtögetik a pontokat, és továbbléptek a kupában is a Dortmund vendégeként. Az Augsburg egy pocsék sorozatot zárt le a közelmúltban: előbb a Bundesligában, majd a kupában is nyertek Baum mester tanítványai. A veszélyes zónától még nem szakadtak el a vendégek, ma motiváltka lesznek. Találatokra érdemes fogadni, a +2.5-ös opció 1.55 felett fizet.

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata! 

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Leendő érkező
"Ha minden jól megy, 2024 nyarán leigazolunk egy rendkívül tehetséges, feltörekvő magyar játékost. Már régóta követjük a pályafutását, több mint 15 oldalnyi riportom van róla" - mondta Hayk Hovakimyan. (dvsc.hu)
DAC
Csinger Márk
A DAC 2027-ig hosszabbított U21-es magyar válogatott védőjével, Csinger Márkkal.
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
Tovább az összes átigazoláshoz