Az év videója: Sérülést kamuzva menekült el a csatár a meccsen a rendőrök elől

Nem mindennapi, sőt, alighanem egyedülálló jelenet szemtanúi lehettek az Ecuador-Chile vb-selejtező nézői.
Dudás Gábor 2016. október 7., péntek 9:26
Nem mindennapi, sőt, alighanem egyedülálló jelenet szemtanúi lehettek az Ecuador-Chile vb-selejtező nézői.
Szerző: Dudás Gábor 2016. október 7., péntek 9:26

Mint arról már tegnapi nemzetközi körképünkben is beszámoltunk, gyerektartási díj-elmaradása miatt került bajba hazájában az Everton (a West Hamtől kölcsönkapott) ecuadori csatára, Enner Valencia. Állítólag 17 ezer dollárral van elmaradva, összesen ennyit kellett volna már fizetnie gyermeke anyjának.

A támadó kezdőként lépett pályára a 3-0-s meccsen, gólpasszt is adott a Chile elleni vb-selejtezőn, de aztán arra figyelhetett fel mintegy tíz perccel a lefújás előtt, hogy több rendőr is várakozik az oldalvonalnál, hogy lejövetelekor őrizetbe vegye az ominózus ügy miatt. A hatóságok a héten már többször is kísérletet tettek erre, de Valencia mindig sikeresen elkerülte a bilincselést.

A mérkőzésen is született megoldás: a csatár sérülése színlelve ápolást kért. A már jól ismert kis kocsi meg is érkezett érte, majd viszonylag nagy sebességgel az öltöző felé hajtott, nyomában a tucatnyi rendőrrel, akik végül megint nem tudták elfogni a mentőbe rakott játékost. A válogatott stábja intézkedett, és vállalta a rendőrök előtt hivatalosan és írásban is, hogy Valencia visszatér a csapat szállodájába, ahol a hatóságok őrizetbe vehetik majd. Végül azonban erre sem került sor, Valencia ügyvédje ugyanis elintézte egy bírónál, hogy ejtsék az elfogatási parancsot...

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Nikolai Frederiksen
A Fradi egy évre kölcsönvette a Vitesse támadóját, és a zöld-fehér klub vételi opcióval is rendelkezik.
CD Lugo
Joan Carrillo
A korábban Fehérváron és Debrecenben is dolgozott Joan Carrillo veheti át a spanyol másodosztályban a bennmaradásért küzdő Lugo irányítását.
Nyíregyháza Spartacus
Vass Ádám
A csakfoci.hu információi szerint a Gyirmótról távozó, 11-szeres válogatott Vass Ádám Nyíregyházán folytatja pályafutását.
Tovább az összes átigazoláshoz