Fotó: twitter.com/ChelseaFC

Annyi játékosa van a Chelsea-nek, hogy ez már az edzéseket is zavarja

Graham Potternek változtatnia kellett edzésmódszerein a londoniak extrém méretűre nőtt, 31 fős kerete miatt.
Budai László 2023. február 27., hétfő 18:31
Fotó: twitter.com/ChelseaFC
Graham Potternek változtatnia kellett edzésmódszerein a londoniak extrém méretűre nőtt, 31 fős kerete miatt.
Szerző: Budai László 2023. február 27., hétfő 18:31

Már zavaróan sok a Chelsea keretében található 31 játékos, ami az edzéseken is komoly problémákat okoz a csapat menedzserének, Graham Potternek - írja a Daily Mail. A lap szerint a menedzsernek korábbi állomáshelyein megvolt a jól bevált edzésmódszere, amin sosem változtatott, ennek egyik fontos eleme volt a 11 a 11 elleni játék.

Ezt azonban most csak úgy tudja alkalmazni, hogy a két csapatból kimaradó labdarúgóknak kiscsoportos gyakorlatokat tart közben, de az is előfordul, hogy az éppen nem játszó futballisták csak várnak a sorukra, hogy majd beállhassanak a meccsbe, így pedig nem tudja mindenki figyelmét egységesen fenntartani.

A 31 játékosból álló keret az őrült januári átigazolási időszak eredménye, amely során a klub 323 millió fontért nyolc új játékost igazolt, miközben csak Jorginhót engedte el. Potter korábban el is ismerte, hogy sok szempontból kihívás ilyen nagy kerettel dolgozni, hiszen a sztárok közül mindenki játszani akar, de ez még a kezdőcsapat folyamatos variálásával sem lehetséges.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz