Újabb botrány Angliában: évekig a saját csapata ellen fogadott az edző

Folyamatosan megszegte a szabályzatot a tréner, 2019-ig eltiltották.
admin 2016. november 10., csütörtök 20:06
Folyamatosan megszegte a szabályzatot a tréner, 2019-ig eltiltották.
Szerző: admin 2016. november 10., csütörtök 20:06

Az angol szövetség (FA) nem mindennapi ok miatt szabott ki hosszútávú eltiltást egy edzőre. A hetedosztály Déli csoportjában szereplő Frome Town menedzserét, Nick Bunyardot 2019 júliusáig tiltották el, amiért saját csapatai ellen fogadott.

Egy független bizottság nyomozása derített fényt az elképesztő esetre, összesen kilencvenhét fogadást vizsgáltak, amit összefüggésbe hoztak a szakemberrel, és kiderült, az edző 2014 szeptemberétől 2016 áprilisáig negyvenöt fogadást helyezett el a Frome és korábbi klubja, a Paulton Rovers kárára.

Az FA szabályzata kimondja, minden olyan személynek, aki érintett a sportágban, tilos labdarúgással kapcsolatos fogadást tennie, függetlenül az esemény helyszínétől.

A csapat már áprilisban felfüggesztette a menedzsert, rögtön azután, hogy tudomást szereztek az ellene indult nyomozásról. Bunyard, akit 3000 fontos bírsággal is sújtottak, 2015 nyarán lett a Frome menedzsere – mielőtt a szezon vége felé, a kiesés elleni küzdelem közepén eltiltották.

Ezt követően a másodedző, Josh Jeffries lépett a helyére, akivel a bennmaradást jelentő 16. helyen zárták a 2015–2016-os idényt.

Neked ajánljuk
Átigazolások
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Fradi
Ben Romdhane
Az egyiptomi Al-Ahly továbbra is leigazolná Mohamed Ali Ben Romdhane-t, a felek egyelőre szóban egyeztetnek az esetleges klubváltásról.
Újpest
Josué
A Legiától távozó 4-szeres portugál válogatott Josuét beajánlották Újpesten, de Bartosz Grzelak nem tartott igényt a 33 éves középpályásra.
Tovább az összes átigazoláshoz