Fotó: www.theguardian.com

TV-közvetítések: Új csatornán is láthatóak lesznek angol focimeccsek

A csakfoci.hu úgy értesült, hogy újabb sportcsatorna jelenhet meg Magyarországon, portfóliójába pedig helyet kaphatnak angol másodosztályú bajnokik is.
Nyikes Zoltán 2020. február 18., kedd 12:59
Fotó: www.theguardian.com
A csakfoci.hu úgy értesült, hogy újabb sportcsatorna jelenhet meg Magyarországon, portfóliójába pedig helyet kaphatnak angol másodosztályú bajnokik is.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. február 18., kedd 12:59

Honlapunk információi szerint a közeljövőben újabb sportcsatorna jelenhet meg a magyar televíziós piacon. Úgy tudjuk, hogy a jelenleg Galaxy 4 néven futó csatorna - ami a Digital Media and Communications (DMC) szolgáltatóhoz tartozik - Aréna 4 néven folytathatja a sugárzást, tartalma pedig jelentős mértékben a periféria sportok és a labdarúgás felé fog nyitni.

A csakfoci.hu úgy értesült, hogy az új csatorna egyik legjelentősebb tartalma az angol másodosztályú (Championship) bajnokság lesz, de tervben lehet, hogy további focival kapcsolatos jogokat is megszerezhetnek.

Mint ismert, az angol második vonalban két magyar válogatott játékos, Nagy Ádám (Bristol City) és Balogh Norbert (Hull City) is megtalálható, így akár hétről hétre az ő teljesítményüket is figyelemmel követhetik a labdarúgás szerelmesei.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
A Bundesliga magyarjai a PL-ben?
A német Kickert vezető Jörg Jakob szerint két, Bundesligában játszó honfitársunk is az angol élvonalba szerződhet a nyári átigazolási időszakban.
Újpest
Yohann Croizet
A Nemzeti Sport információi szerint az egymás után két súlyos sérülést is elszenvedő Yohann Croizet távozhat az Újpesttől, de elképzelhető, hogy Magyarországon marad.
Szeged
Megvan az első érkező
A 21 éves támadó középpályás 3 évre kötelezte el magát az NB II-es klubhoz.
Tovább az összes átigazoláshoz