Tragédia: Rendőrök sokkolták a volt Premier League-csatárt, belehalt

Hajnalban elhunyt a csatár, akit sokkolóval tettek ártalmatlanná az angol rendőrök.
Dudás Gábor 2016. augusztus 15., hétfő 10:39
Hajnalban elhunyt a csatár, akit sokkolóval tettek ártalmatlanná az angol rendőrök.
Szerző: Dudás Gábor 2016. augusztus 15., hétfő 10:39

 A korábbi futballistát vasárnapról hétrfőre virradóra kellett ártalmatlanná tenniük a rendőröknek az angliai Telfordban, miután hívást kaptak egy helyi lakostól, hogy annak biztonsága és testi épsége veszélyben forog.

A nyugat-midlands-i rendőrök sokkolót használtak, de ennek következtében szívrohamot kapott Atkinson, akit hiába szállítottak utána kórházba, életét már nem tudták megmenteni. Hajnal 3-kor nyilvánították halottá.

A 48 éves Dalian Atkinson 85 mérkőzésen játszott a Premier League-ben, az Aston Villa színeiben, és 23 gólt szerzett az angol elitligában 1991 és 1995 között. Az angol B-válogatott mezét egy ízben viselhette 1990-ben.

 

Legemlékezetesebb gólját 1992-ben, a Wimbledon ellen szerezte:

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest
Vadnai Dániel
Az MTK Budapest szerződtette az NB I-es Mezőkövesd Zsóry FC-től Vadnai Dánielt, aki a 2007/08-as idényben bajnoki címet szerzett a fővárosi kék-fehérekkel.
ZTE FC
Balabás Bence
Zalaegerszegre teszi át székhelyét az Austria Wientől a 16 éves középpályás, Balabás Bence, aki alapember az U17-es válogatottban. Korábban a Fradi és a Puskás Akadémia utánpótlásában is játszott.
Kisvárda
Driton Camaj
A csakfoci.hu úgy tudja, hogy Driton Camaj iránt egy török klub érdeklődik, de az ottani átigazolási piac közelgő zárása miatt nem biztos, hogy összejön az egyezség.
Tovább az összes átigazoláshoz