Távozik a négyszeres angol bajnokcsapat BL-győztes edzője – hivatalos

Távozik posztjáról Rafa Benítez, az angol Premier League-ben szereplő Newcastle United labdarúgócsapatának vezetőedzője.
Csakfoci Admin 2019. június 24., hétfő 16:43
Távozik posztjáról Rafa Benítez, az angol Premier League-ben szereplő Newcastle United labdarúgócsapatának vezetőedzője.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. június 24., hétfő 16:43

Rafael Benítez hétfőn jelentette be, hogy nem hosszabbítja meg június 30-án lejáró szerződését.

A szakember, aki a Liverpoollal 2005-ben Bajnokok Ligáját, a Chelsea-vel 2013-ban Európa-ligát nyert, 2016 márciusában lett a Szarkák vezetőedzője, de akkor nem tudta benntartani az élvonalban rendkívül nehéz helyzetben lévő, korábbi 4-szeres angol bajnok - együttest.

Ennek ellenére maradhatott a posztján és rögtön visszajutott a csapattal a Premier Legaue-be, melynek legutóbbi idényében a 13. helyen zárt. (MTI/csakfoci.hu)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Torino technikai igazgatója, Davide Vagnati kéthetente érdeklődik magyar válogatott kölcsönjátékosuk felől - állítja a futballista ügynöke. (TMW)
Újpest
Tim Hall
Az Újpest és Tim Hall közös megegyezéssel szerződést bontott.. A luxemburgi védő 2023 januárjában érkezett Újpestre. Első félszezonjában 14 meccsen lépett pályára, míg a mostani évadban 15 NB I-es találkozón.
Ruch Chorzów
Novothny Soma
A lengyel bajnokságban szereplő Ruch Chorzówban folytatja pályafutását Novothny Soma, akivel múlt csütörtökön közös megegyezéssel bontott szerződést az NB II-ben szereplő Vasas.
Tovább az összes átigazoláshoz