Szörnyű tragédia: Kétéves kislányát gyászolja Nagy Ádám csapattársa

Benik Afobe, a kölcsönben a Bristol City-nél futballozó csatár tragikus hírt osztott meg: kétéves korában elhunyt a kislánya.
Dudás Gábor 2019. december 2., hétfő 10:30
Benik Afobe, a kölcsönben a Bristol City-nél futballozó csatár tragikus hírt osztott meg: kétéves korában elhunyt a kislánya.
Szerző: Dudás Gábor 2019. december 2., hétfő 10:30

A szörnyű tragédiáról az egyik közösségi oldalon adott hírt Benik Afobe és családja, e szerint a mindössze kétéves Amora pénteken késő este hunyt el.

"Amorát egy váratlan és súlyos fertőzés miatt szállították kórházba, majd számos és komoly komplikáció lépett fel. Bár az orvosok minden tőlük telhetőt megtettek, Amora szerető családja körében, békében eltávozott" - írta a család, amely természetesen mélységesen le van sújtva a történtek miatt, és arra kértek mindenkit, hogy tartsák tiszteletben magánéletüket ezekben a hihetetlenül nehéz pillanatokban.

A tragédia hallatán a szigetországi labdarúgók és klubok sokasága egyöntetűen állt ki a csatár és családja mellett, együtérzéséről és részvétéről biztosítva a gyászolókat.

A 26 éves Benik Afobe a Stoke City kölcsönjátékosaként futballozik a Nagy Ádámot is foglalkoztató Bristol City-nél, de korábban az Arsenal, a Huddersfield, a Reading, a Bolton, Millwall, a Sheffield Wednesday, a Milton Keynes Dons, a Wolverhampton és a Bournemouth játékosa is volt.

Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest
Vadnai Dániel
Az MTK Budapest szerződtette az NB I-es Mezőkövesd Zsóry FC-től Vadnai Dánielt, aki a 2007/08-as idényben bajnoki címet szerzett a fővárosi kék-fehérekkel.
ZTE FC
Balabás Bence
Zalaegerszegre teszi át székhelyét az Austria Wientől a 16 éves középpályás, Balabás Bence, aki alapember az U17-es válogatottban. Korábban a Fradi és a Puskás Akadémia utánpótlásában is játszott.
Kisvárda
Driton Camaj
A csakfoci.hu úgy tudja, hogy Driton Camaj iránt egy török klub érdeklődik, de az ottani átigazolási piac közelgő zárása miatt nem biztos, hogy összejön az egyezség.
Tovább az összes átigazoláshoz