Tragikus helikopter-baleset: lezuhant a csapat stadionja mellett a tulaj gépe – közleményt adtak ki

A BBC beszámolója szerint lezuhant a Leicester City tulajdonosának, Vichai Srivaddhanaprabha helikoptere a csapat stadionja mellett szombat este.
Csakfoci Admin 2018. október 27., szombat 22:22
A BBC beszámolója szerint lezuhant a Leicester City tulajdonosának, Vichai Srivaddhanaprabha helikoptere a csapat stadionja mellett szombat este.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. október 27., szombat 22:22

Mint ismeretes, a Leicester City 1-1-es döntetlent játszott a West Ham United ellen az angol élvonalbeli bajnokság 10. fordulójában. Röviddel a találkozó után szörnyű szerencsétlenség rázta meg a Leicester Cityt.

A BBC beszámolói szerint a mérkőzés után a Leicester-tulajdonos, Vichai Srivaddhanaprabha helikoptere felszállt a stadionból, majd a pilóta elvesztette az uralmát a gép irányítása felett. A hírek szerint a helikopter felemelkedett a stadionból 200 lábig (61 méteres magasságig), elkezdett forogni a levegőben, majd ezután lezuhant a King Power Stadion parkolójába, és azonnal lángra kapott. A BBC szerint a tulajdonos is a gépen tartózkodott.

A helyszínre kiérkezett tűzoltók sikerrel eloltották a tüzet.


A Leicester tulajának gépe lezuhant, majd kigyulladt – Fotó: Twitter

A Sky Sports-nak nyilatkozó szemtanúk szerint a gép 20:30 órakor szállt fel, majd pár perc múlva spirál alakzatban zuhanni kezdett. Feltételezések szerint a helikopter függőleges vezérsíkjával adódtak problémák.

A Sky Sports közben cáfolta azokat a híreket, miszerint a klub sportigazgatója, Jon Rudkin is a gépen tartózkodott volna. megerősítették: a tulajdonos fia, a klubnál alelnökként dolgozó Aiyawatt Srivaddhanaprabha sem volt a helikopter fedélzetén.

FRISSÍTÉS: A Leicester City a hivatalos oldalán 23:27 órakor közleményt adott ki, amelyben azt írják, hogy a klub minden segítséget megad a helyi rendőrségnek és a mentést végző szakembereknek a King Power Stadionnál történt baleset miatt.

Az esetről részletes tájékoztatást csak a későbbre ígértek.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Sepsi
Bernd Storck
Bernd Storck az idény végéig szóló szerződést írt alá, hosszabbítási opcióval.
BVSC
Szekeres az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci információi: Szekeres Tamás veszi át az NB II-es BVSC irányítását.
ETO FC
Hosszabbítás
A 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését a másodosztályú ETO FC csapatával. A győriek egykori akadémistája 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.
Tovább az összes átigazoláshoz