Szomorú: Gascoigne-t most egy lépcsőről rúgták le

Egy londoni szállodában összetűzésbe keveredett, majd fejsérüléssel kórházba szállították Paul Gascoigne korábbi angol válogatott labdarúgót.
Mokány Lajos 2016. december 29., csütörtök 6:00
Egy londoni szállodában összetűzésbe keveredett, majd fejsérüléssel kórházba szállították Paul Gascoigne korábbi angol válogatott labdarúgót.
Szerző: Mokány Lajos 2016. december 29., csütörtök 6:00

 

Az incidens az Ace Hotel London Shoreditchben történt kedden, ahol a régóta alkoholproblémákkal küszködő Paul Gascoigne-t – egy szemtanú elmondása szerint – lerúgták a lépcsőről, miután vitába keveredett egy másik vendéggel. Az eset egy másik tanúja Facebook-oldalán azt írta, szégyen volt Gascoigne-t ilyen állapotban látni.

Terry Baker, a 49 éves volt futballista szóvivője a Daily Mirrornak megerősítette, hogy kórházi kezelésre szorult Gascoigne, egyúttal hozzátette, nem állították elő.

Az 57-szeres válogatott labdarúgó pályafutása során számos klubban megfordult: a Newcastle Unitedben kezdte, majd szerepelt a Tottenham Hotspur, a Glasgow Rangers, a Middlesbrough, a Lazio és az Everton csapatában is. Karrierje – részben botrányai, iszákossága és mentális betegségei miatt – 2004-ben szakadt meg. (MTI)

Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Christy Manzinga
Manzinga 17 mérkőzésen lépett pályára a ZTE-ben, most a dél-koreai másodosztályba igazolt.
Ferencváros
Botka Endre
Meghosszabbította szerződését a Ferencvárossal Botka Endre - jelentette be hivatalos oldalán az NB I-es listavezető.
Debrecen
Ramil Sheydayev
Ezúttal a Debrecennel hozták kapcsolatba a Qarabag egyik legjobbját, a 27 éves Ramil Sheydayevet.
Tovább az összes átigazoláshoz