Most már biztos: Hosszú időre lesérült a legjobb angol csatár

Hosszú kihagyás vár Harry Kane-re: a Tottenham Hotspur labdarúgójára vasárnap a Manchester United elleni bajnoki mérkőzésen sérült meg.
Dudás Gábor 2019. január 15., kedd 20:17
Hosszú kihagyás vár Harry Kane-re: a Tottenham Hotspur labdarúgójára vasárnap a Manchester United elleni bajnoki mérkőzésen sérült meg.
Szerző: Dudás Gábor 2019. január 15., kedd 20:17

A válogatott támadó a bal bokáját fájlalja, a szalagja sérült – közölte a klub. A játékos megkezdte a rehabilitációt, s várhatóan március elején állhat újra edzésbe. Harry Kane az előző szezonban hasonló sérülés miatt hagyott ki tíz meccset.

Mostani kiválása érzékenyen érinti a Premier League tabelláján harmadik helyen álló londoni csapatot, mivel másik sztárcsatára, a dél-koreai Szon Hung Min az MU elleni meccs után elutazott válogatottjához az Ázsia Kupára, s kérdéses, mikor tér majd vissza.

A Tottenham nyolcaddöntős a Bajnokok Ligájában, február 13-án fogadja a Borussia Dortmundot, majd március 5-én látogat Németországba. (MTI)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Debreceni VSC
Hayk Hovakimyan
A debreceni sportigazgató elmondta, hogy alaptalanok a pletykák, melyek Srdjan Blagjoevic Loki-edzőről és az orosz élvonalbeli FC Szocsiról szólnak.
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
Tovább az összes átigazoláshoz