Videó: Nézni is ijesztő Ibrahimovic sérülését - a legrosszabbtól tartanak

Zlatan Ibrahimovic a Manchester United-Anderlecht Európa Liga-negyeddöntő (2-1) rendes játékidejének végén sérült meg, le is kellett cserélni.
Dudás Gábor 2017. április 21., péntek 7:44
Zlatan Ibrahimovic a Manchester United-Anderlecht Európa Liga-negyeddöntő (2-1) rendes játékidejének végén sérült meg, le is kellett cserélni.
Szerző: Dudás Gábor 2017. április 21., péntek 7:44

Zlatan Ibrahimovic állapotáról eddig igen ellentétes beszámolók érkeztek, José Mourinho például a mérkőzést követően azt mondta, hogy a hírek "igencsak negatívak" a sérüléssel kapcsolatban, de még meg kell várnia a pontos diagnózist, ugyanakkor a csapattárs, Luke Shaw szerint a csatár már a saját lábán sétálgatott az öltözőben.

 

Az MU korábbi fizioterapeutája, az ír Matty Radcliffe szerint viszont nem csak az idénye, de akár a pályafutása is veszélybe kerülhet a sztárjátékosnak.

- Az, ahogyan a térd behajlott a földre érkezésnél, egy hátsó keresztszalag-sérülést, szakadást vagy meniszkuszszakadást, illetve porcleválást feltételez. A következő 48 óra kulcsfontosságú lesz annak kiderítésében, hogy milyen súlyos a sérülés. Ha ezt megússza komolyabb probléma nélkül, akkor nagyon nagy szerencséje lesz. Az pedig, hogy saját lábán hagyta el a pályát, semmit nem jelent – tette hozzá.


Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest
Profi szerződés
Aláírta élete első profi szerződését a 2006-os születésű Stumpf Gábor, aki az idei szezonban alapembere lett az MTK NB III-as együttesének. Stumpf télen az NB I-es csapatban is bemutatkozott a felkészülés alatt.
Ferencváros
Szerződéshosszabbítás
A Fradi meghosszabbította a 21 éves Katona Bálint szerződését.
Leverkusen
Bősze Levente
Újabb magyar utánpótlás-válogatott játékos igazolhat külföldre: a Bundesligában listavezető Bayer Leverkusenhez szerződhet a 2009-es születésű Bősze Levente. (twitter.com/wonderkidshun)
Tovább az összes átigazoláshoz