Mourinho a győztes meccs után is két játékosát szidta

Nem tetszett neki, hogy sérültet jelentettek.
Dudás Gábor 2016. november 7., hétfő 6:22
Nem tetszett neki, hogy sérültet jelentettek.
Szerző: Dudás Gábor 2016. november 7., hétfő 6:22

Bár a Manchester United javított a hétközi, Fenerbahce elleni EL-vereség után, és 3-1-re győzött vasárnap a Swansea otthonában, José Mourinho nem volt teljesen elégedett.

A portugál menedzsernek két angol válogatott játékosa hozzáállása nem tetszett túlságosan…

- Voltak játékosaink, akiknek gondjaik voltak, és nem játszottak, és voltak játékosaink a pályán is, akik játszottak, pedig gondjaik voltak. Chris Smalling azt mondta, nem érzi magát 100 százalékosnak a fájdalma miatt, Luke Shaw pedig reggel közölte, hogy nincs olyan állapotban, hogy játszhasson. Miattuk kellett átalakítanunk a védelmet. Vannak más sportágakban jeleskedő, a sportot magas szinten űző barátaim. Van közöttük egy remek teniszező is, aki azt mondta, hogy több olyan meccsre emlékszik pályafutása során, amikor fájt valamilyen, mint olyanokra, amelyeken teljesen rendben volt…ha igazi versenyző vagy, akkor mindig a határaidat maximálisan kihasználva kell teljesítened. Szerintem néhány játékosnak nem ilyen a mentalitása…

Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Orbán Willi
Sajtóhírek szerint Orbán Willi hamarosan szerződést hosszabbít Lipcsében.
Ajka/Vasas
Schindler Szabolcs
Ahogyan azt honlapunk előre jelezte: távozott a Vasas tartalékcsapatától Schindler Szabolcs és az NB II-es Ajka vezetőedzője lett.
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Tovább az összes átigazoláshoz