Manchesterben jelentették be a nyár egyik bombaigazolását

A Manchester United pénteken hivatalosan is bemutatta új igazolását, a Borussia Dortmundtól érkezett angol válogatott támadót, Jadon Sanchót.
Dudás Gábor 2021. július 23., péntek 15:06
A Manchester United pénteken hivatalosan is bemutatta új igazolását, a Borussia Dortmundtól érkezett angol válogatott támadót, Jadon Sanchót.
Szerző: Dudás Gábor 2021. július 23., péntek 15:06

A két klub már hetekkel ezelőtt megegyezett egymással, de pénteken vált hivatalossá Jadon Sancho klubváltása. A Manchester United 2026 nyaráig kötött szerződést a 21 éves játékossal, de plusz egy év opció is szerepel a kontraktusban.

Az átigazolás összegét nem tették közzé, de a korábbi hírek szerint 85 millió eurót fizettek a Vörös Ördögök az Eb-ezüstérmes és korábban a nagy rivális Manchester City-nél is megfordult játékosért.

- Örökké hálás leszek a Dortmundnak, amiért megadta a lehetőséget, hogy bemutatkozzak a legjobbak között, de mindig is tudtam, hogy egyszer visszatérek Angliába. A Manchester Unitedhez szerződni egy álom megvalósulása, és már nagyon várom, hogy pályára léphessek a Premier League-ben. Egy fiatal és nagyon izgalmas csapathoz kerültem, tudom, hogy együtt olyan különleges dolgot tehetünk le a szurkolók elé, amit megérdemelnek - mondta a 22-szeres angol válogatott szélső, aki az elmúlt négy idényben 50 góllal és 64 gólpasszal segítette a Borussia Dortmundot, amellyel Német Kupát és Szuperkupát is nyert.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Jakov Puljić
A Puskás Akadémia és Jakov Puljić 2025-ig szóló szerződést kötött egymással.
Újpest
Milos Kruscic/Nebojsa Vignjevic
Hivatalossá vált, amit szerdán előre jeleztünk: Milos Kruscicot a korábbi sikeredző, Nebojsa Vignjevic váltja az újpesti kispadon.
El Paso Locomotive FC
Demkó Márton
A 17 éves Demkó Márton is lehetőséget kapott arra, hogy az USL-ben szereplő El Paso felnőttcsapatával szerepelhessen.
Tovább az összes átigazoláshoz