Manchesterben jelentették be a nyár eddigi legnagyobb igazolását

A Manchester United megállapodott a Borussia Dortmunddal az angol válogatott szélső, Jadon Sancho átigazolásáról, majd be is jelentette a játékos várható érkezését.
Dudás Gábor 2021. július 1., csütörtök 16:40
A Manchester United megállapodott a Borussia Dortmunddal az angol válogatott szélső, Jadon Sancho átigazolásáról, majd be is jelentette a játékos várható érkezését.
Szerző: Dudás Gábor 2021. július 1., csütörtök 16:40

A angol klub 85 millió eurót, plusz néhány egyéb juttatást fizet a németeknek - ezt a Dortmund hivatalosan is bejelentette, majd a United is hivatalos csatornáin kommunikálta a megegyezés tényét.

A Manchester City akadémiáján nevelkedett Jadon Sancho 2017 augusztusában szerződött Dortmundba, amelynek színeiben 137 mérkőzésen 50-szer volt eredményes. Az üzletből sajtóhírek szerint a City is részesedik majd nagyjából 11,5 millió euróval.

A szokásos orvosi vizsgálatok után Sancho 2026-ig írhat alá Manchesterbe, ahol a legendás 7-es mezt viselheti majd.

A 21 éves, 20-szoros válogatott játékos jelenleg az Európa-bajnokságon szerepel. Az angolok szombaton, a negyeddöntőben az ukránok ellen lépnek pályára. (MTI / csakfoci.hu)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Jakov Puljić
A Puskás Akadémia és Jakov Puljić 2025-ig szóló szerződést kötött egymással.
Újpest
Milos Kruscic/Nebojsa Vignjevic
Hivatalossá vált, amit szerdán előre jeleztünk: Milos Kruscicot a korábbi sikeredző, Nebojsa Vignjevic váltja az újpesti kispadon.
El Paso Locomotive FC
Demkó Márton
A 17 éves Demkó Márton is lehetőséget kapott arra, hogy az USL-ben szereplő El Paso felnőttcsapatával szerepelhessen.
Tovább az összes átigazoláshoz