De Gea lemarad a MU legfontosabb meccséről

Nem a spanyol kapus áll majd a MU kapujában az EL-döntőn. 
Budai László 2017. május 14., vasárnap 4:50
Nem a spanyol kapus áll majd a MU kapujában az EL-döntőn. 
Szerző: Budai László 2017. május 14., vasárnap 4:50

A Manchester United az Ajaxszal találkozik az Európa Liga döntőjében, a találkozó pedig az angol együttes szezonjának legfontosabb összecsapása lesz. Ezen a mérkőzésen harcolhatja ki ugyanis José Mourinho együttese az automatikus BL-csoportkörös helyet. A mérkőzésen azonban nem a csapat sztárkapusa, David De Gea áll majd a kapu előtt, hanem Sergio Romero, ezt a portugál szakember is elismerte.

- Mindketten fantasztikus kapusok, az egyik a spanyol, a másik az argentin válogatott játékosa. Ha azonban minden rendben megy, akkor Sergio Romero véd a fináléban. Ezt korrekt döntésnek tartom, szerintem David (De Gea) is elfogadja majd. Ő is játszott az EL-ben idén, tehát ha nyerünk, ő is EL-győztes lesz.

A nemzetközi porondon Romero számított a MU kezdőkapusának, de összességében David De Gea kapott több lehetőséget a szezonban.

 
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Kerkez: irány az MU?
A magyar válogatott játékos édesapja éppen most fotózkodott a Kerkez iránt állítólag érdeklődő MU menedzserével, Erik Ten Haggal.
MLSZ
Szélesi Zoltán
A Csakfoci információja szerint Szélesi léphet feljebb és ő veheti át az U21-es válogatott irányítását Gera Zoltán távozása után.
Vasas
Gera az új edző
Desits Szilárd távozik az angyalföldiektől, a csapatot Gera Zoltán irányítja a jövőben - jelentette be a klub.
Tovább az összes átigazoláshoz