Ezért vágta ki a keretből Klopp a Liverpool védőjét - videó

Poénkodott edzőjével a késéséről, Klopp is nevetett, aztán…
Dudás Gábor 2016. július 28., csütörtök 9:28
Poénkodott edzőjével a késéséről, Klopp is nevetett, aztán…
Szerző: Dudás Gábor 2016. július 28., csütörtök 9:28

 "Viselkedési problémák" miatt küldte haza a hivatalos és rövid indoklás szerint a Liverpool az amerikai edzőtáborból Mamadou Sakhót, de pontosan nem derült ki, mi váltotta ki Jürgen Klopp rosszallását.

Könnyen elképzelhető azonban, hogy az alábbi videó vezetett az összeveszéshez. Szombaton Klopp a Liverpool saját TV-jének adott interjút az Alcatraz-szigeten, San Francisco mellett, amikor Sakho megérkezett és GoPro-kamerájával rögzített, hogyan poénkodik többek között arról is edzőjével, hogyan késett el előző éjszaka a csapat szállásáról.

Klopp még nevetve mondta, hogy emiatt ott is hagyják a hírhedt börtönszigeten, de sajtóhírek szerint a késés és a túl laza hangvétel is hozzájárulhatott a védő idő előtti hazautazásához. Nem kizárt, hogy emiatt a francia légiós és a klub további közös munkája is teljesen megszakadhat.

Az ominózus jelenet 2:30-tól:

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Gulácsi Péter
A kispadra szorult Gulácsi Péter "elgondolkodik a jövőjéről" az RB Leipzignél - írja a német Kicker.
Honvéd/MLSZ
Bobby Davison
Az FTC korábbi vezetőedzője, Bobby Davison elárulta, hogy 18 hónappal ezelőtt a Honvéd vezetőivel tárgyalt, egy hónapja pedig elküldte az önéletrajzát az MLSZ-nek, mert szívesen dolgozna az utánpótlásban is.
Légiósok
Kleinheisler László
Görögországban azt írják, hogy a téli átigazolási időszakban távozhat a Panathinaikosztól Kleinheisler László, aki akár Horvátországba vagy Magyarországra is visszatérhet.
Tovább az összes átigazoláshoz