„Bogdán Liverpool-szintű, túl könnyen lemondtak róla” - az NB I-ből védték meg a kapust

Kemenes Szabolcs szerint Jürgen Kloppnak nem a kapusaiban, hanem magában kellene keresnie a hibát. 
Budai László 2017. február 7., kedd 9:15
Kemenes Szabolcs szerint Jürgen Kloppnak nem a kapusaiban, hanem magában kellene keresnie a hibát. 
Szerző: Budai László 2017. február 7., kedd 9:15

A korábban a Ferencvárosban és a Honvédban is védett, Kemenes Szabolcs szerint a Liverpool menedzsere, Jürgen Klopp nem jól menedzseli kapusait. Simon Mignolet-val nemrégiben hosszabbítottak, mostanában mégis az ő nyakába varrja a vereségeket, Loris Kariust ő vitte a Vörösökhöz, de benne sem bízik igazán, és Bogdán Ádámot sem becsülte meg eléggé.

 

- Ádám Liverpool-szintű ka­pus, túl könnyedén lemondott róla a német. Kariust ő hozta, mégis egy-két hiba után ma már jegeli. Mignolet-ban elméletileg hisz, azért hosszabbított vele nemrég három évet, most mégis az ő nyakába varrja a gyengébb eredményeket, ami szerintem nem korrekt. A belga nem rossz kapus, és szerintem Bogdán is megérdemelne még egy esélyt, mégis úgy hiszem, nyáron szerződtetik Hartot, akire egyébként már az elmúlt nyáron is lecsaphatott volna Klopp. A me­ne­dzser­nek először magában kellene keresnie a hibát – nyilatkozta a legutóbb a Paksban védő Kemenes a Borsnak.

Az ősszel kölcsönben a Wiganben szerepelt Bogdán Ádám sérüléséből lábadozik, de továbbra is a Pool alkalmazásában áll, és ott is végzi rehabilitációját.

Így add a csakfoci.hu-t a mobilod főképernyőjéhez!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Ben Romdhane
Az egyiptomi Al-Ahly továbbra is leigazolná Mohamed Ali Ben Romdhane-t, a felek egyelőre szóban egyeztetnek az esetleges klubváltásról.
Újpest
Josué
A Legiától távozó 4-szeres portugál válogatott Josuét beajánlották Újpesten, de Bartosz Grzelak nem tartott igényt a 33 éves középpályásra.
Csákvár
Új igazolás
Az elmúlt hetekben a csapattal készülő Haragos Viktor (legutóbb Honvéd) a 2024/25-ös bajnokságban az Aqvital FC Csákvárt erősíti.
Tovább az összes átigazoláshoz