A Liverpool feljelentette a szabálysértő Salahot

A Liverpool egyiptomi támadója vezetés közben követett el szabálysértést. Mohamed Salah a volán mögött ülve mobiltelefonozott.
Csakfoci Admin 2018. augusztus 14., kedd 12:36
A Liverpool egyiptomi támadója vezetés közben követett el szabálysértést. Mohamed Salah a volán mögött ülve mobiltelefonozott.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. augusztus 14., kedd 12:36

A Liverpool támadója, Mohamed Salah a vasárnapi, West Ham elleni (4-0) bajnoki után csak araszolgatva haladt az autogramvadászok között, majd a tömegből többen is videóra vették, ahogy az egyiptomi játékos nem megengedett helyzetben használja a mobiltelefonját.

A videófelvétel hamar bejárta az egész internetet, amelyről a klubja, a Liverpool is tudott és eljuttatták a rendőrséghez. A hatóság aózta Twitteren jelezte, hogy a birtokukba jutott a felvétel és már továbbították az illetékes szerveknek.

A klub a történteket nem kommentálta, és a játékossal is egyeztettek, valamint a további fejleményeket belső ügyként fogják kezelni.

Neked ajánljuk
Átigazolások
BVSC
Szekeres Tamást nevezhetik ki
Információink szerint a jövőben Szekeres Tamás felelhet a BVSC-nél lévő szakmai munkáért.
Ferencváros
Arbër Hoxha
Az ulloi129.hu szerint valóban a klub látókörében van a horvát lapok által a Fradival szóba hozott Slaven Belupo-szélső, Arbër Hoxha.
Légiósok
Gulácsi Péter
A kispadra szorult Gulácsi Péter "elgondolkodik a jövőjéről" az RB Leipzignél - írja a német Kicker.
Tovább az összes átigazoláshoz