Akár a hétvégén is visszatérhet hirtelen jött sérüléséből a korábbi válogatott légiós

Balogh Norbert debütálása alkalmával szenvedett súlyosnak tűnő sérülést, ám csapata vezetőedzője megnyugtatta a közvéleményt az eset után.
Csakfoci Admin 2019. október 31., csütörtök 11:05
Balogh Norbert debütálása alkalmával szenvedett súlyosnak tűnő sérülést, ám csapata vezetőedzője megnyugtatta a közvéleményt az eset után.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. október 31., csütörtök 11:05

Korábban beszámoltunk róla, hogy a Palermo negyedosztályba történő visszasorolásával szabadon igazolhatóvá vált, majd az angol másodosztályban érdekelt Hull City-hez igazoló Balogh Norbert új csapata színeiben lejátszott első tétmérkőzésén súlyosnak látszó sérülést szenvedett. A klub vezetőedzője azonban lehűtötte a kedélyeket a kétszeres válogatott támadó kapcsán.

- Nem olyan vészes a sérülése, egyre jobban van. - kezdte Grant McCann a Yorkshire Postnak - Hogy pontosan mikor fog visszatérni, azt egyelőre nem tudom, az orvosi stáb tagjai nem tudják, hogy hogy fog reagálni a kezelésre. Nem látták még Baloghot sérülten, úgyhogy ez számukra is új feladat. Az utolsó pillanatokban fog eldőlni, hogy játszhat-e vasárnap, meg kell néznünk, hogy milyen a fájdalomtűrése.

A Championshipben 13. helyen álló, az osztályozós helytől 5 pontra tanyázó Hull City vasárnap az előző idényben a Premier League-ben szereplő Fulham otthonába látogat majd.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Asteras Tripolis
Ádám Martin
A görög Asteras Tripolis hivatalos honlapján jelentett be Ádám Martin érkezését.
NB I
Meshack Ubochioma
Egyelőre nincs még klubja Meshack Ubochiomának, akivel július elején bontott szerződést a ZTE.
Légiósok
Ádám Martin
Úgy tűnik, egyre közelebb a megegyezés a görög Aszterasz Tripolisz és Ádám Martin között.
Tovább az összes átigazoláshoz