Korábbi Liverpool-sztár lehet Duchatelet angol csapatának edzője

A 2005-ben BL-t nyerő Harry Kewell veheti át a Charlton irányítását, amennyiben a belga tulajdonos eladja a klubot.
Privacsek András 2018. március 22., csütörtök 13:35
A 2005-ben BL-t nyerő Harry Kewell veheti át a Charlton irányítását, amennyiben a belga tulajdonos eladja a klubot.
Szerző: Privacsek András 2018. március 22., csütörtök 13:35

Az ausztrál news.com nevű portál információi szerint Harry Kewell lesz a Charlton új vezetőedzője. A Liverpoollal 2005-ben Bajnokok Ligáját nyerő ausztrál jelenleg a Crawley Town vezetőedzője. Kewell 2014-ben hagyott fel az aktív játékkal, majd a Watford U23-as csapatánál kapott munkát. Jelenlegi csapata élére 2017-ben nevezték ki.

Felgyorsulhatnak az események, amennyiben egy ausztrál befektetői csoport veszi meg a Charlton tulajdonjogait, a cikkben sokak által utáltnak titulált Roland Duchatelettől, aki egyébként az Újpest tulajdonosának édesapja. Valószínűleg az ausztrál konzorcium elképzelése lenne honfitársuk kinevezése. Kewell nagyon jól ismeri az angol futballt, hiszen játékosként 13 évet töltött a szigetországban a Leedsnél, valamint a már feljebb említett Liverpoolnál.

Az angol harmadosztályban szereplő Charlton az utolsó négy mérkőzésén mindössze egy pontot tudott szerezni. A szebb napokat is látott klub a rossz formájának köszönhetően, már öt pontos lemaradásban van a hatodik, még Play Off-ot érő helyezéstől.

Az angol sajtó úgy tudja, hogy a Charlton jelenlegi vezetőedzője, Karl Robinson már többször felajánlotta lemondását, de Roland Duchatelet tulajdonos elutasította azt.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Dániából igazoltak
A 19 éves Szűcs Tamás az FC Köbenhavn korosztályos csapatától igazolt haza.
Fradi
Jansen a Népligetben
Már fotó is készült arról, ahogyan Pascal Jansen az FTC Népligeti Sportközpontjában van. A Csakfoci úgy tudja, a felek még tárgyalnak egymással.
Újpest
Magyar játékos érkezett Debrecenből
A DVSC utánpótlás-válogatottját megvették a lilák, de a Loki később is kereshet a játékos eladásával.
Tovább az összes átigazoláshoz