Kegyetlen, ahogy a Premier League-edzőt kirúgták

Alan Pardew vezetőedző a hivatalos bejelentés szerint "közös megegyezéssel távozott" az angol bajnokságban sereghajtó West Bromwich Albion csapatától, de mint kiderült, nem akármilyen körülmények között.
Dudás Gábor 2018. április 3., kedd 17:28
Alan Pardew vezetőedző a hivatalos bejelentés szerint "közös megegyezéssel távozott" az angol bajnokságban sereghajtó West Bromwich Albion csapatától, de mint kiderült, nem akármilyen körülmények között.
Szerző: Dudás Gábor 2018. április 3., kedd 17:28

Alan Pardew-t Tony Pulis távozása után, november 29-én nevezték ki két és fél évre, de irányításával csupán egyszer tudott nyerni a gárda a bajnokságban, így a tabella utolsó helyére csúszott.

Hétfőn a WBA bejelentette, hogy közös megegyezéssel menesztette az 56 éves menedzsert, de mint a Times c. lap megtudta,

menesztését egészen szokatlan és mondhatni udvariatlan módon, telefonon közölte vele a vezetőség.

A klub eredetileg az idény végén vált volna meg a trénertől, de a Burnley elleni, hazai vesztes meccs (1-2) után, amelyre már a bérletesek egy jelentős része sem ment el, mások pedig a gyepre dobálták a belépőjüket, a vezetők úgy döntöttek, azonnal kirúgják a menedzsert.

Az új edző kinevezéséig Darren Moore irányítja az együttest, amelyet hat mérkőzéssel az évad vége előtt tíz pont választ el a legrosszabb bennmaradó helytől. Pardew tényleges utódjelöltjei között állítólag Michael Appleton, Dean Smith, Derek McInnes, Craig Shakespeare, Graham Potter, Mick McCarthy és Nigel Pearson neve is szerepel a lap szerint.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Csinger Márk
A DAC 2027-ig hosszabbított U21-es magyar válogatott védőjével, Csinger Márkkal.
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
MTK Budapest
Futács Márkó
Távozott az MTK Budapesttől Futács Márkó. A 33 éves támadó másfél éven át viselte a klub mezét, de az idei szezonban nem kapott játéklehetőséget, így a felek közös megegyezéssel bontottak szerződést.
Tovább az összes átigazoláshoz