Kádárt komoly összegért vinné volt csapata - sajtóhír

Kell a BL-győztes edzőnek a magyar válogatott védője.
admin 2016. október 21., péntek 7:10
Kell a BL-győztes edzőnek a magyar válogatott védője.
Szerző: admin 2016. október 21., péntek 7:10

Angol sajtóértesülések szerint Kádár Tamást, a Lech Poznan védőjét a Newcastle United szerezné meg a téli átigazolási időszakban. A magyar válogatott balhátvéd nem ismeretlen az angol csapat számára, hiszen 2008 és 2012 között 4 évet töltött el a fekete-fehéreknél.

Szigetországi lapok úgy tudják, Rafael Benítez a biztos feljutás kivívása érdekében mindenképp szeretné megerősíteni a másodosztályú klub keretét a télen, és a Lech Poznan védője lehet az egyik célpont. A korábban a Liverpoolt és a Real Madrdidot is irányító spanyol tréner jó véleménnyel van Kádárról, és akár 2 millió eurót is fizetne a megszerzéséért.

A magyar védő klubváltása már az Eb után is téma volt, akkor azonban maradt a poznaniaknál, jó teljesítményével viszont több klub figyelmét is felkeltette, így a Szarkáknak nem lesz egyszerű dolguk, ha valóban vele erősítenének.

 

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz