Gerrard egyre közelebb első menedzseri munkájához

A Liverpool utánpótlásából Skócia egyik legnagyobb klubjának felnőttcsapatához kerülhet.
Budai László 2018. május 2., szerda 14:16
A Liverpool utánpótlásából Skócia egyik legnagyobb klubjának felnőttcsapatához kerülhet.
Szerző: Budai László 2018. május 2., szerda 14:16

Steven Gerrard csütörtökön folytatja a tárgyalást a Glasgow Rangers labdarúgócsapatának vezetőivel a skót együttes szakmai munkájának irányításáról, és a feladatot érdekesnek minősítette.

A Liverpool és az angol válogatott korábbi klasszis játékosa a BT Sport televíziónak elmondta: igaz az a sajtóhír, amely szerint tárgyalt a 146 éves klub vezetőivel, de korai még kijelenteni, hogy a következő szezonban ő lesz az együttes vezetőedzője.

„Mindössze a kezdeti beszélgetéseken vagyunk túl, és mivel a napokban elfoglalt vagyok, folytatjuk az egyeztetéseket" - nyilatkozta Gerrard. Elárulta: pozitív tárgyalásokon vannak túl, a feladatot pedig "érdekesnek" minősítette.

A 37 éves Gerrard két éve vonult vissza az aktív játéktól, jelenleg a Liverpool utánpótlásában tevékenykedik, de korábbi nyilatkozataiban már többször utalt arra, hogy szívesen kipróbálná magát vezetőedzőként.

A Glasgow Rangers azt követően bontott szerződést a 43 éves Graeme Murty edzővel, hogy a csapat áprilisban két mérkőzésen is súlyos vereséget szenvedett a Celtictől. A hónap közepén a skót FA Kupa elődöntőjében 4-0-ra, vasárnap bajnoki összecsapáson 5-0-ra kapott ki legnagyobb hazai riválisától.
(mti)

Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Csinger Márk
A DAC 2027-ig hosszabbított U21-es magyar válogatott védőjével, Csinger Márkkal.
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
MTK Budapest
Futács Márkó
Távozott az MTK Budapesttől Futács Márkó. A 33 éves támadó másfél éven át viselte a klub mezét, de az idei szezonban nem kapott játéklehetőséget, így a felek közös megegyezéssel bontottak szerződést.
Tovább az összes átigazoláshoz