Ez a négy magyar játszhat ősszel a Premier League-ben – hivatalos listák

A Liverpool egy, a Stoke City három magyar labdarúgónak adhat esélyt a szezon első felében.
Budai László 2017. szeptember 2., szombat 15:28
A Liverpool egy, a Stoke City három magyar labdarúgónak adhat esélyt a szezon első felében.
Szerző: Budai László 2017. szeptember 2., szombat 15:28

A Premier League-kluboknak hivatalosan is le kellett adniuk azoknak a játékosoknak a listáját, akik az őszi idényben (a következő átigazolási időszakig) pályára léphetnek az angol élvonalban. Az egyesületek 25 fős keretet nevezhettek, ebből maximum 17 labdarúgó lehet nem saját nevelésű, míg 8 saját nevelésűnek mindenképp ott kell lennie a listán.

Utóbbi kategóriába azok a játékosok tartoznak, akik 21 éves koruk előtt három teljes szezont (vagy 36 hónapot) regisztráltan az adott angol klubnál töltöttek. Emellett a csapatoknak meg kellett adniuk az U21-es kereteket is, erről a listáról bármennyi játékost fel lehet hozni a szezon során – ezzel nem nő a 25 fős „fő keret” száma.

Ezek a magyarok játszhatnak

A Liverpool keretében ott van a sérüléséből lábadozó Bogdán Ádám, aki tehát ősszel papíron pályára léphet az angol élvonalban.

Bogdán mellett hivatalosan még három magyar labdarúgónak van erre esélye. A Stoke U21-es keretében ugyanis Deczki Máté, Gyollai Dániel és Szerető Krisztofer is szerepel, így őket bármikor benevezhetik a Premier League adott fordulójába.

Az összes csapat hivatalos keretét itt lehet böngészni

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Kerkez: irány az MU?
A magyar válogatott játékos édesapja éppen most fotózkodott a Kerkez iránt állítólag érdeklődő MU menedzserével, Erik Ten Haggal.
MLSZ
Szélesi Zoltán
A Csakfoci információja szerint Szélesi léphet feljebb és ő veheti át az U21-es válogatott irányítását Gera Zoltán távozása után.
Vasas
Gera az új edző
Desits Szilárd távozik az angyalföldiektől, a csapatot Gera Zoltán irányítja a jövőben - jelentette be a klub.
Tovább az összes átigazoláshoz