Fotó: whufc.com

Edzője áradozik Angliában a fiatal magyar kapusról: "Kivédett egy büntetőt és megint nagyszerűen teljesített" - videó

Győzelmet ért Hegyi Krisztián hárított tizenegyese a West Ham U21-es csapatának a pénteki bajnokin. A fiatal kapus a héten még Ligakupa-meccsen is részt vett, de jövő héttől már az U21-es válogatottal készül.
Póczik Dávid 2022. november 12., szombat 10:39
Fotó: whufc.com
Győzelmet ért Hegyi Krisztián hárított tizenegyese a West Ham U21-es csapatának a pénteki bajnokin. A fiatal kapus a héten még Ligakupa-meccsen is részt vett, de jövő héttől már az U21-es válogatottal készül.
Szerző: Póczik Dávid 2022. november 12., szombat 10:39

Pénteken az angol West Ham United U21-es csapata 1-0-s győzelmet aratott a Tottenham U21 ellen a Premier League 2-ben. A találkozó 54. percében a Spurs tizenegyeshez jutott, azonban a 20 éves magyar kapustehetség, Hegyi Krisztán hárította a büntetőt.

A fiatal hálóőrnek 2025-ig van szerződése az angol klubnál, a találkozó után pedig edzője is elismerően nyilatkozott róla.

Ki kell emelnem Hegyi Krisztiánt. Nagyon jó teljesítményt nyújtott - megint! Remek védései voltak a találkozón. Aztán kivédett egy büntetőt, amit szerintem nagyon jól érzett. Nagyon jó szezonja van, a 11-esnél pedig nagyszerűen védett, teljes erőbedobással, nagyon jól eltalálta az irányt.

- vélekedett Hegyiről a csapat edzője, Mark Robson.

Hegyinek mozgalmas napjai vannak, ugyanis szerdán a Ligakupában kerettag volt a West Ham felnőttcsapatában, ahol a Kalapácsosok 2-2-s rendes játékidő után végül 11-esekkel búcsúztak a másodosztályú Blackburn ellen. Ezt követően pedig hétfőn az U21-es magyar válogatotthoz csatlakozik, a mieink Azerbajdzsán és Dánia ellen játszanak barátságos mérkőzést.

Hegyi kulcsfontosságú védése:

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC / Kisvárda
Kisvárdai alapember tart a Vidihez
A csakfoci.hu információi szerint a Fehérvár FC-nél folytathatja pályafutását Bohdan Melnik, az NB I-től búcsúzó Kisvárda 27 éves középályása.
DVSC
George Diba
A Loki a Hapoel Haifa egyik játékosát, a 25 éves belső védőt, Georgi Dibát szemelte ki.
DAC
Vitális Milán
Az eredetileg 2025 nyarán lejáró kontraktusát további két évvel hosszabbította meg a 22 éves magyar középpályás, aki iránt több klub is érdeklődött.
Tovább az összes átigazoláshoz