Duchatelet több mint 7 milliárdért adhatja el egyik klubját

Teljesülhet a szurkolók óhaja, ausztrál befektetők érkezhetnek a csapathoz.
Mokány Lajos 2017. április 14., péntek 5:00
Teljesülhet a szurkolók óhaja, ausztrál befektetők érkezhetnek a csapathoz.
Szerző: Mokány Lajos 2017. április 14., péntek 5:00

Az angol Charltonnál hosszú ideje támadott belga klubtulajdonos, az Újpestet fián keresztül irányító Roland Duchatelet távozhat a harmadosztályú csapattól sajtóhírek szerint.

A The Sun cikke szerint Duchatelet már tárgyalásban áll egy új befektetővel, egy ausztrál konzorciummal (AFC), amelyben a korábban a Crystal Palace csapata megvételénél is szerepet vállalt Gerard Murphy, egy londoni építési nagyvállalkozó, Philip Aitken, az ausztrál szövetségi kapitány, Ange Postecoglou, valamint Mark Schwarzer, a Chelsea és a Middlesbrough egykori ausztrál válogatott kapusa is tag.

A lap úgy tudja, hogy az ausztrálok 20 millió fontot, azaz mintegy 7,3 milliárd forintot is kifizetnének a belgának a klubért és a 100 százalékos tulajdonjogért, egy ekkora összeg pedig a távozása kapcsán eddig igen elutasító üzletembert is meggyőzheti. A cikk szerint tulajdonosváltás esetén az AFC elsősorban nevelőegyesületként képzeli el a harmadosztályban a kiesés ellen küzdő londoni gárdát.

 
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Kerkez: irány az MU?
A magyar válogatott játékos édesapja éppen most fotózkodott a Kerkez iránt állítólag érdeklődő MU menedzserével, Erik Ten Haggal.
MLSZ
Szélesi Zoltán
A Csakfoci információja szerint Szélesi léphet feljebb és ő veheti át az U21-es válogatott irányítását Gera Zoltán távozása után.
Vasas
Gera az új edző
Desits Szilárd távozik az angyalföldiektől, a csapatot Gera Zoltán irányítja a jövőben - jelentette be a klub.
Tovább az összes átigazoláshoz