Duchatelet több mint 7 milliárdért adhatja el egyik klubját

Teljesülhet a szurkolók óhaja, ausztrál befektetők érkezhetnek a csapathoz.
Mokány Lajos 2017. április 14., péntek 5:00
Teljesülhet a szurkolók óhaja, ausztrál befektetők érkezhetnek a csapathoz.
Szerző: Mokány Lajos 2017. április 14., péntek 5:00

Az angol Charltonnál hosszú ideje támadott belga klubtulajdonos, az Újpestet fián keresztül irányító Roland Duchatelet távozhat a harmadosztályú csapattól sajtóhírek szerint.

A The Sun cikke szerint Duchatelet már tárgyalásban áll egy új befektetővel, egy ausztrál konzorciummal (AFC), amelyben a korábban a Crystal Palace csapata megvételénél is szerepet vállalt Gerard Murphy, egy londoni építési nagyvállalkozó, Philip Aitken, az ausztrál szövetségi kapitány, Ange Postecoglou, valamint Mark Schwarzer, a Chelsea és a Middlesbrough egykori ausztrál válogatott kapusa is tag.

A lap úgy tudja, hogy az ausztrálok 20 millió fontot, azaz mintegy 7,3 milliárd forintot is kifizetnének a belgának a klubért és a 100 százalékos tulajdonjogért, egy ekkora összeg pedig a távozása kapcsán eddig igen elutasító üzletembert is meggyőzheti. A cikk szerint tulajdonosváltás esetén az AFC elsősorban nevelőegyesületként képzeli el a harmadosztályban a kiesés ellen küzdő londoni gárdát.

 
Neked ajánljuk
Átigazolások
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Tovább az összes átigazoláshoz