Tragikomédia Chelsea-módra: A kapus megtagadta a lecserélését, aztán elveszítették a kupadöntőt - videó

Egy hihetetlen jelenet is színesítette a Chelsea és a Manchester City angol Ligakupa-döntőjét, amelyet 11-sekkel nyert meg végül a Guardiola-csapat.
Dudás Gábor 2019. február 24., vasárnap 20:29
Egy hihetetlen jelenet is színesítette a Chelsea és a Manchester City angol Ligakupa-döntőjét, amelyet 11-sekkel nyert meg végül a Guardiola-csapat.
Szerző: Dudás Gábor 2019. február 24., vasárnap 20:29

0-0-ra áll a Chelsea-Manchester City angol Ligakupa-döntő hosszabbításának hajrájában a mérkőzés, amikor a londoniak spanyol/baszk kapusa, a méregdrágán vett Kepa Arrizabalaga megsérült. Ápolni is kellett a hálóőrt, Maurizio Sarri pedig nem akart kockáztatni a közelgő büntetőpárbaj előtt, ezért úgy döntött, leváltja kapusát az argentin Willy Caballeróra - aki nem mellesleg a City játékosa is volt, így jól ismerhette volna a lehetséges 11-es lövők többségét...

Kepa viszont úgy döntött, marad, hiába öltözött be már játékra készen váltótársa, és hiába dühöngött Sarri, segítője, az olasz klubikon, Gianfranco Zola és az egész edzői stáb, a hálóőr nem volt hajlandó elhagyni a játékteret, a pályáról bírálta felül az olasz trénert.

 

A 11-es párbajt aztán a City bírta jobban, Kepa pedig hiába védte Sané lövését, a másik oldalon Jorginho és David Luiz tévesztése a kupasikerbe került a Chelsea-nek.

Angol Ligakupa-döntő:

Chelsea - Manchester City 0-0 - 11-esekkel: 3-4

Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Balabás Bence
Zalaegerszegre teszi át székhelyét az Austria Wientől a 16 éves középpályás, Balabás Bence, aki alapember az U17-es válogatottban. Korábban a Fradi és a Puskás Akadémia utánpótlásában is játszott.
Kisvárda
Driton Camaj
A csakfoci.hu úgy tudja, hogy Driton Camaj iránt egy török klub érdeklődik, de az ottani átigazolási piac közelgő zárása miatt nem biztos, hogy összejön az egyezség.
Ferencváros
Kwaku Bonsu Osei
Januárban a Fradinál járt próbajátékon Kwaku Bonsu Osei, a ghánai végül a szerb bajnokságba igazolt.
Tovább az összes átigazoláshoz