Bogdán Ádám idényének vége - sajtóhír

Fél évet kell kihagynia egy lap szerint, valószínű, hogy ebben a szezonban már nem is védhet a magyar.
Dudás Gábor 2016. november 24., csütörtök 7:19
Fél évet kell kihagynia egy lap szerint, valószínű, hogy ebben a szezonban már nem is védhet a magyar.
Szerző: Dudás Gábor 2016. november 24., csütörtök 7:19

 

Honlapunk is beszámolt róla, hogy a hétvégén sérülés miatt hordágyon kellett levinni a pályáról, majd le is kellett cserélni az angol másodosztályú Wigan kölcsönkapusát, Bogdán Ádámot. A magyar válogatott játékos hétfőn hivatalos Facebook-oldalán osztotta meg a rossz hírt az eredményekkel kapcsolatban, mondván hosszabb kihagyás vár rá.

Kedden kiderült, hogy Bogdán nem is marad Wiganben, hanem visszatér a Liverpoolhoz, ahol a felépülése zajlik majd.

 

A whoscored.com cikke szerint ebben a szezonban már nem is védhet a hálóőr, akire mintegy féléves kényszerpihenő vár, így minden bizonnyal csak a következő szezonban láthatjuk újra a pályán, hacsak nem fordul kedvezően gyógyulása.

A lap megjegyzi, hogy Bogdán annak ellenére dicsérhető Wiganben eltöltött időszaka miatt, hogy ő sem tudott segíteni igazán csapata gyenge szezonrajtján, mivel a csak 19 kapott gól – ami 17 meccsen egyáltalán nem mondható rossznak egy alsóházi csapattól – nagyrészt az ő érdeme.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Ben Romdhane
Az egyiptomi Al-Ahly továbbra is leigazolná Mohamed Ali Ben Romdhane-t, a felek egyelőre szóban egyeztetnek az esetleges klubváltásról.
Újpest
Josué
A Legiától távozó 4-szeres portugál válogatott Josuét beajánlották Újpesten, de Bartosz Grzelak nem tartott igényt a 33 éves középpályásra.
Csákvár
Új igazolás
Az elmúlt hetekben a csapattal készülő Haragos Viktor (legutóbb Honvéd) a 2024/25-ös bajnokságban az Aqvital FC Csákvárt erősíti.
Tovább az összes átigazoláshoz