Megrázó fotó: Az Arsenal sztárja kis híján elvesztette a lábát

Cazorla a Marcának adott interjújában elárulta: kis híján amputálni kellett a lábát. A játékos örülhet, hogy járni tud, de ő a visszatéréséért küzd.
Budai László 2017. november 3., péntek 11:20
Cazorla a Marcának adott interjújában elárulta: kis híján amputálni kellett a lábát. A játékos örülhet, hogy járni tud, de ő a visszatéréséért küzd.
Szerző: Budai László 2017. november 3., péntek 11:20

Santi Cazorla tavaly október óta nem léphetett pályára Achilles-ín sérülése miatt, azóta nyolc alkalommal is megműtötték, egyszer például egy, az orvosi szobában lévő baktérium fertőződött el a lábában. Többek között arra is szükség volt, hogy a kezéből egy bőrdarabot a bokájához varrjanak. Így lányának a neve már a lábán látható. A kiváló labdarúgó jobb bokájában lévő ín pedig nyolc centiméterrel lett rövidebb.

Cazorla most azt is elárulta: korábban az is elképzelhető volt, hogy a lábát amputálni kell. Szerencsére erre végül nem került sor, és egyre jobb állapotban van már a spanyol.

Az orvosok szerint annak is örülhet, hogy járni tud, ám Cazorla nem adta fel, hogy visszatérjen az Arsenalba. Jelenleg is azon dolgozik, hogy újra pályára léphessen a Premier League-ben.


Fotó: www.marca.com
Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest
Vadnai Dániel
Az MTK Budapest szerződtette az NB I-es Mezőkövesd Zsóry FC-től Vadnai Dánielt, aki a 2007/08-as idényben bajnoki címet szerzett a fővárosi kék-fehérekkel.
ZTE FC
Balabás Bence
Zalaegerszegre teszi át székhelyét az Austria Wientől a 16 éves középpályás, Balabás Bence, aki alapember az U17-es válogatottban. Korábban a Fradi és a Puskás Akadémia utánpótlásában is játszott.
Kisvárda
Driton Camaj
A csakfoci.hu úgy tudja, hogy Driton Camaj iránt egy török klub érdeklődik, de az ottani átigazolási piac közelgő zárása miatt nem biztos, hogy összejön az egyezség.
Tovább az összes átigazoláshoz